2777
2789

سلام مهربونا حال دلاتون چطوره 

میخوام یه حس و حال خوب و نسیب همتون کنم بچها آیا تو زندگی مشترک احساس خوشبختی دارید؟؟ دلیلشم حتما بگید 

منظورم از خوشبختی مادیات و ثروت نیست

چی باعث حال خوب دوتاتون شده ؟؟ 😍😍

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم بده هم خوب ولی من راضیم همینکه ک پاکه برام بدنیا میرزه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بله سخت نگرفتن و با شعور بودنه شوهر به حای اینکه مقابلم جبهه بگیره باهام حرف میزنه موضوعو باز می کنه منم کلا آدمه سازگاریم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

سلام

بله الهی شکر. همسر من برای من بهترینه، حتی اگر از نظر دیگران نقص داشته باشه، برای من بهترین ادمه

ارامش و اعتماد به نفسی که بهم میده قطعا جور دیگه نمیتونستم تجربه کنم

عشقمون به جا

رفاقتمون به جا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره اینکه ندارمشم بی تاثیر نیس 😁

🤣🤣🤣

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻