2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم فیلم خونشون فرستاد برام

3168 بازدید | 120 پست

سلام دوستان،توروخدا بیاید یه راهکار بدید،خواهربزرگم بیست ساله ازدواج کرده اصصصصلا به خودش نمیرسه،نه به خودش نه به خونش،هروقت تو دورهمی هامون میاد،من خجالت میکشم،من یه شهر دیگه زندگی میکنم،تابستونا استرس دارم که اگه بیان خونمون،حتما مادرشوهرم یا خواهر شوهرم دعوتش میکنن ،با این وضع ظاهرش واقعا خجالت میکشم،به گفته ی شوهر خواهرم چندساله باهم رابطه جنسی ندارن،نگید افسرده شده که افسرده نیست،زمان مجردیش هم همینطوری بود الان دیگه بدتر شده،چندبارمامانم باش قهر کرده بش گفته تا اخلاقتو عوض نکردی حق نداری بیای خونمون ،ولی بعد یک ماه دوماه که میاد ،دیگه مامانم دلش میسوزه که باش بد برخورد کنه،تمام این مدت ،کمی به خواهرم حق میدادم،و میگفتم شوهرش بداخلاقه برای همی خواهرم نمیتونه باش رابطه داشته باشه ولی الان فهمیدم همش مقصر خواهرمه،همیشه موهای دست وپاش بلنده،ابروهاش همیشه پره،هروقت هم بش میگم ابروهات چرا برنمیداری،میگه گذاشتم دربیاد،شوهرخواهرم دیگه نمیدونه چی کار کنه،چنذبار تهدیدش کرده گفته طلاقت میدم ولی اصلا عین خیالش نیست،تمام خانوادشون میدونن،ولی اصلا خجالت نمیکشه،شوعرخواهرم دیشب آخرشب یه فیلم از کل خونشون فرستاده بود برای مامانم،سفره و بشقاب غذا برای چهارروز پیش هنوز تو هال بود،کمدا نامرتب،حالم بد شد،مامانم داره از غصه دق می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدامگه میشه بشقاب غذای 4روزپیش😲

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

خواهرتون درستع ک طبیعی نیست ولی همسرشونم طبیفی نیست. خوب چهار روز ایشون دست نزده، اوشونم دست نزده! فک کنم ب لج بازی افتاده ن

موی دست و  ابرو هم اتقد مهم‌نیست. مهم پاکیزگیه.  این‌جیزا فقط عرفه وگرنه نشان نامرتبی نیست

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

میدونستی خواهرت مشکل وسواس فکری داره؟؟؟

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

استارتر ناراحت نشی ولی بعید میدونم خواهر شما بتونه خودشو عوض کنه

مستاجر مادرشوهر منم اینطوری بود به هیچ عنوان عوض نشد تنها فرقش با خواهر شما این بود که به خودش میرسید وگرنه خونشو میدیدی دلت نمیومد بری تو خونش 

خدایا شکرتتتتتتت 
خواهرتون درستع ک طبیعی نیست ولی همسرشونم طبیفی نیست. خوب چهار روز ایشون دست نزده، اوشونم دست نزده! ف ...

واقعا ابرو موی بدن مهم نیست ؟شما بزار ابروهات و موهای بدنت دوسه ماه باشه برندار ببین همسرت چه نظری داره

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲