2777
2789

من پارسال تو مجلس ختم گرفتم، همین چندروز پیش هم سالگردش بود و من هنوز بویاییم کامل خوب نشده

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایمون تاکسی دار بود گرفت . فامیلمون توی جمع شلوغ ماسکم نداشتن و خودمم از بچه های پیش اوایل کرونا ۹۹ 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

از مادر بزرگم گرفتیم پارسال. الانم یه هفته س از عروسی اومدیم مامانم حالش یه کم بده. بچه ها یه صلوات بفرستید کرونا نباشه🥺🥺🥺

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
پارسال آبان گرفتم .رفتم بستنی فروشی با شوهرم بستنی خوردیم فرداش تب کردمو و تست دادم کرونا بود😐

انقدر زود خودشو نشون نمیده که

شاید دلیلش چیز دیگه ای بوده که بعد از بستنی خودشو نشون داده

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
دوست من امشب کرونا فهمیده کرونا گرفته یعنی الان هرکی کرونا بگیره دلتاست؟

نه عزیزم

همسایه ما خانوادگی کرونا گرفتن الان قرنطینه ان

همشون در کمال صحت و سلامتن

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

والا مال خانواده ما خیلی عجیب بوده بگم برگاتون بریزه..

مادر خدابیامرزم دفعه اول رفتن مطب با دستکش و‌ماسک و گان پوشید حتی..اما مبتلا شد..دفعه دوم چون تپی خونه بود و اصلا بیزون نیمزیت اومدن تست ماهاننه بگیرن ازش اون متصدی ازمایشگاه دستش اینارو الکل نزد تست گرفت مامانم از ایشون گزفت و متاسفانه فوت کرد😔

بقیه مون همین چند هفته پیش از همسر من گزرفتسم اون بنده خدام از سرکارش با سه تا ماسک گرفته احتمالا!!! 

بعد همه اقواممون خمش عروسی و عزا و مسافرتن یک نفرم نگرفتخ!!!

💕

دوست من امشب کرونا فهمیده کرونا گرفته یعنی الان هرکی کرونا بگیره دلتاست؟

نمیشه گفت قطعا دلتاست چون هنوز خیلی زیاد نشده

ولی هرچی باشه خطرناکه دیگه

عزیزم ما خانوادگی مبتلا شدیم و الان دیگه فکر کنم رو به بهبودیم چون دیگه علایم رو نداریم .

اما این که کی و چطور مبتلا شدیم رو نمیدونم. چون من و همسرم هر دو شاغلیم. دخترم یکبار با دوستهاش بیرون رفته بود هر چند با حفظ تمام پروتکل ها. و مادر همسرم هم مهمونمون بود. پس واقعا نمیشه گفت از کجا گرفتار شدیم اما قطعا مقصر بودیم و جایی کوتاهی کردیم

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
انقدر زود خودشو نشون نمیده که شاید دلیلش چیز دیگه ای بوده که بعد از بستنی خودشو نشون داده

من اصلا بیرون نمی رفتم بخاطر بچه هام 

بعد دو سه ماه بیرون رفتم که اونم اینجوری شد

شایدم دلیل دیگه ای باشه مثلا شوهرم از سر کار گرفته باشه بدنش واکنش نشون نداده و به من سرایت کرده

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
والا مال خانواده ما خیلی عجیب بوده بگم برگاتون بریزه.. مادر خدابیامرزم دفعه اول رفتن مطب با دستکش و ...

ای وای خدابیامرزتش

مواظب باشین خیلی خطرناکه

انشالله که همیشه تنتون سلامت باشه