2777
2789
عنوان

تهرانی ها

659 بازدید | 45 پست

سلام‌ زن داداشم خونه خواهرش سمت دریاچه س ، بعد دائما میگه بهترین جای تهرانه میخواستم ببینم واقعا اونجا بهترین و گرون ترین جای تهرانه ؟ البته که حسود نیستم ولی آخه تا حرف از خونه میشه بدون مقدمه از خونه خواهرش تعریف میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش ک خوبه انصافا واینک خونه هاشم گرونه ولی بهترین جای تهران نیست

فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲

بستگی داره دقیق کجاش باشه

تهران خونه های دو سه برابر قیمت چیتگر هم داره

ولی جای خوبیه بد نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه بابا ، کجا بهترین جای تهران ، اینهمه جاهای درست حسابی و گرون داریم ، پر از اپارتمانهای سر به فلک کشیده ، من یکی که اصلا خوشم نمیاد 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

خیلی جای قشنگیه خونه هم اونجا گرونه ولی بهترین جای تهران نیست

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بهترین جای تهران فرشته اس نه چیتگر

البته چیتگرم برجای خوب زیاد داره ایزدیار مثلا پروژه آسمان 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️