2777
2789

من خودم چندسال پیش باخانواده شوهرم رفتیم آبشار سمیرم بعدشب نزدیک آبشارکنارکوه خوابیدیم قبل خواب همگی نشسته بودیم قلیان واینا میکشدیم وتخمه وچای میخوردیم یهو یک چیزی مثل ادم توکوه بودولی ادم نبود چون فقط وفقط من دایی شوهرم میدیمش خیلی عجیب بودواقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط فیلم ترسناک رفتم دستشویی یه مگس نشست رو پام منم شیش متر پریدم هوا فکر کردم جتی چیزی پامو گرفت😂

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

مجردی با یکی دوست بودم موکل اینا داشت.بیرون بودیم هوا تاریک بود از جلوی یه خرابه ای رد میشدیم ماشینو نگه داشت گفت خیره شو به خرابه تا بگم از جلو چشمت رد شه.واقعا رد شد و دیدمش

ترسناک نیست یعنی من نترسیدم کنارتختم یه ادم کوتوله دیدم مرد بود خواب بودم حس کردم یکی کنارمه چشام باز کردم یه لحظه ناپدید شد گوشیم برداشتم ساعت نگاه کردم دوباره خوابیدم کاش دوباره بیاد

وسط فیلم ترسناک رفتم دستشویی یه مگس نشست رو پام منم شیش متر پریدم هوا فکر کردم جتی چیزی پامو گرفت😂

خخخخخ منم واسم اتفاق افتاده بعدفیلم ترسناک همش میگمدنکنه ازتوچاه دستشویی چیزی بیادبیرون

ترسناک نیست ولی خوف داره یکم توروستای پدریم قبرستون جلوی خونه پدربزرگ خدابیامرزمه😐

اره دقیقا خونه پدربزرگم منم همینه

بعد بعضی وقتا خود آزاری میکنم میرم زل میزنم ب قبرستون ک ی چیزی ببینم وقتیم چیزی میبینم مث چی میترسم

مثلا همین ی هفته پیش  زل زده بودم بعد دیدم ی چی داده تکون میخوره انقد ترسیدم ک نگوووو ولی یکم دقت کردم دیدم دوتا پسرن  

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖