2777
2789
عنوان

یا امام رضای غریب🖤🖤🖤

76 بازدید | 5 پست

چند سال بود یکیو میخاستم اما اون منو نخاست بهم حس داشتا رفتاراش معلوم بود دوسم داره اما به اصرار خانوادش با یکی دیگه که موقعیتش بهتر بود ازدواج کرد چند روز قبل از عقدش یکی از دوستام که خونش مشهد بود رفت حرم انقدر از حرفام و گریه هام دلش گرفته بود و بجام رفت حرم گفت گفتم یاامام رضا اگه به صلاحشه و عشقشو بهش میدی نشونه بده 🖤بفهمم گفت رفتم یه گوشه بجات نماز خوندم تو قنوت بودم که یهو یه اقایی یه دعای نادعلی گذاشت کنار جانمازم و رفت🖤

گفت دعارو نگاه کردم دیدم نادعلیه پشتشو نگاه کردم دیدم نوشته زهرا ( اسمم زهراست) 

اما هیچ اتفاقی نیوفتاد و عشقم عقد کرد🖤

ینی نشونست و باید صبر کنم؟

نصیحت نکنید بگید اونی که نخاستت ارزش نداره و ازین حرفا 

من فقط اومدم بگم از امام رضا کمک بگیرید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال

بهت قول ازدواج داد؟..ولی شما میگی تقریبن حس داشت بهم ...این یعنی مطمعن نیستی واقعن دوست داشته یا نه 

اصلن تلاشی کرد بهت قول داد یا نه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠