2777
2789

سلام دوستان کسی بوده دندون شماره ۶ یاحالا کلا دندون بالا جوری خراب باشه ک مجبوربشه بکشه وریشش تو سینوس باشه؟

من دندون ۶ بالا رو چند سال پیش عصب کشی کردم لامصب درد داره هنوزم.هر چی هم دکتر میرم میگن مشکلی نداره.دیگه نمیدونم چیکار کنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من دندون ۶ بالا رو چند سال پیش عصب کشی کردم لامصب درد داره هنوزم.هر چی هم دکتر میرم میگن مشکلی نداره ...

مال من عصب کشی وروکش بود.روکشش لق شد منم محلش نذاشتم دندونم اززیرخراب کرددکترگف ارزش درست کردن نداره.الان ک خاستم بکشم میگ ریشش توسینوسه.بایدبری جراحی فک وصورت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من عصب کشی وروکش بود.روکشش لق شد منم محلش نذاشتم دندونم اززیرخراب کرددکترگف ارزش درست کردن نداره ...

ای بابا ان شاالله که مشکلش حل میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بله عکس opg  که از کل دندانهاتون گرفتید و بر اون اساس دکتر گقتن ک ریشه دندون تو سینوسه

ببین کلا براساس اینکه چقد با سینوس تداخل داشته باشه سه تا لِول میشه که اولی و دومیش اصن حاد نیست و براحتی جراحی میشه و مرتفع ولی سومیش یکمی تبحر بیشتری میخواد.

کلا هم حتما پیش جراح فک و صورت حاذق و با تجربه برید و اصلا استرس نداشته باشید

خانم آقای دکتر