مادربزرگم بخش ای سی یو بستریه بهشون گفتن یه امپوله بزنین بهش یا خوب میشه یا خدا نکرده تموم میکنه😔😔شما ها تجربه ایی دارین بگین تو رو خدا داریم از استرس میمیریم😔😔😔
چند روز هست بیمارستانن ؟ با درگیری چند درصد رفتن بیمارستان ؟
الان حدود دو هفتس که درگیر شده دو سری بردنش بیمارستان سری اول دو روز اونحا بود ازش تست گرفتن و اسکن گغتن خوبه مرخصش کردن سری دوم اومد خونه دوباره تب و سرفه هاش شروع شد دوباره بستریش کردن الان پنج شش روزه که آی سی یو بستریه گفتن پنجاه درصد ریش درگیره ولی تنفسش بالا نمیاد رو ۶۵ مونده
نگران نباش امیدتون ب خدا باشه... مریض تون با سچور 65 حتما باید اینتوبه باشه درسته؟ پس هر چی نی ...
راستش من باردارم اصلا نتونستم برم بیمارستان و اینایی که گفتین خبر ندارم فقط میدونم که الان لوله زدن تو ریه هاش و این آمپول اکتمرا هم دیشب بهش زدن ولی نتیجش هنوز مشخص نشده 😔😔😔😔
راستش من باردارم اصلا نتونستم برم بیمارستان و اینایی که گفتین خبر ندارم فقط میدونم که الان لوله زدن ...
اصلا نبایدم بری.... نگران نباش براش دعا کنید من پرستار آی سی یو هستم... براش معجون گلاب و لیمو ترش تازه و عسل درست کنید غذاهای صاف شده گفتن بیارید سعی کنید آب ماهیچه توش باش و کلا چیزای مقوی صاف کنید ببرید... اب سیب و آب هویچ و کیوی پرتقال تازه آب آناناس اینا خیلی خوبه... توکل ب خدا.... اکتمرا تاثیرات مثبت هم زیاد دیدم امیدتون ب خدا باشه