2777
2789
عنوان

من بچه میخوام خدااااا

228 بازدید | 27 پست

خیلی دلم گرفته هفت ماه شده اقدامم تنبلی دارم شیش روزم هست قطع کردم امروز موعدمه پری نشدم خیلی خوشحال بودم اما بیبیم منفی شده همه چی توزنگیم خیلی راکد شده شوهرم ک همیشه سرکاره من تنهام.دلم از خدا گرفته چرا برا همه چی باید بجنگم چرا یچیزی ساده برای منم بدست نمیاد 

خدایا شکرت🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا نگران نباش من بعد یک سال اقدام با کلی تنبلی تخمدان شدید تازه باردار شدم همه چی موقعش اتفاق میفته

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

نگران نباش عزیزم من چی بگم ۳سال چشم انتظارم خدابزرگه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
چرابعضیا انقدر سادست بعضیا باید انقدر انتظاربکشن

نمیدونم بخدامنم افسردگی گرفتم همش صحبت بچه رومیکنم توخونه اینم شانس ماست لابد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
ما من 5 سال طول کشید جاریم بعد من اومد باردارشدن و من هیچ.. یه جاری دیگم باردار شد بچه دوم بازم هیچ ...

اخه الان من بچه میخوام وقتی چیزی که میخوای سر تایمی که میخوای اتفاق نیفته بعدش چه سودی بحالت داره من الان تنهام موقعیتشو دارم حوصلشو دارم چراسر همه چی خدا لج میکنه باهام اخه

خدایا شکرت🥰❤
اره تحت نظرم

نگران نباش عزیزم هرچی استرس داشته باشی بدتره

من خودم بچه ی سومم چون همش چشم انتظاربودم واسترس داشتم ۷ماه طول کشیدکه باردارشدم

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
اره تحت نظرم

کجامیری