2777
2789
عنوان

مگ من همش چند سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک میگی کار خاصی نمیکنی تو مجردی واسع چی میخوای بمونی  نمیگم شوهر کن حداقل یه هدف داشته باش ...

میخام درس بخونم خب اما نباید شرایطش باشع؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
انقدر زور اومد بهم متوجه نشدم مامانشو میگه 😅البته مامانشم هم سن خودش بوده شوهر کرده 

خب فک کن20سال پیش بوده

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان من از مامان تو بزرگ تره منم از تو ک.چیک ترم بهم میگه عمرا تورو بدم بری ازدواج جلو دست و پاتو میگیره برو پزشکیتو بخون🙄چطوری اینقدر حول هستن بعضی از والدین مگه ازدواج به سرخودشون چه گلی زد این با ازدواج زوری چه فرق میکنه؟؟چرا میخوان بچه هاشونو فقط،بدن برن

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مامانت 19 سالگی تورو به دنیا آورده عزیزم خیلی ام بچه نیستی  میتونید دوسال یا سه سال نامزد ...

من نمیخام از الان اسمش بیاد روم فکرمو مشغول کنه نامزد ینی تعهد بعدشم من ی درصدم اونو دوسش ندارم

عزیزم انشالله  خوشبخت بشی وزود ازدواج نکن یعنی بخای از این شرایط فرار کنی هر وقت دیدی واقعا شرا ...

دقیقا اما چ کنم😔

من سی و هشت سالمه هنوز بچه ندارم .تازه اقدامم.ماشالامامانت میخاد دامادم بگیره 😁

هوله

خیلیا بعد ازدواج درسشونم خوندن اگه موقعیتش خوبع پسر خوبیه الکی نه نگو

من نمیخام الان ازدواج کنم تمام حرفم اینه اون پسرم فوق العاده لوس و مامانیه شغلشم ازاده