2777
2789

من ن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که تجربش نکردی

🤭😮دارم خوب نشدم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
من وسواس فکری دارم ک همون پانیک هم هست  الان بهترم،خیلی کار کردم رو خودم دارو هم نخوردم

اره برای منم از همین وسواس فکریه

فکرم درگیر یه چیز میشه همون ادامه دار میشه بعد ترس میاد سراغم

میشه منم راهنمایی کنین؟

اها ببخشید متوجه نشدم الان چند وقته؟ دکترم رفتین؟علائمتون چیا بود

5ساله

دکتررفتم فلوکسامین داد

بدون قرص خوب نیستم

من همه علائمش رو دارم 

اره برای منم از همین وسواس فکریه فکرم درگیر یه چیز میشه همون ادامه دار میشه بعد ترس میاد سراغم میش ...

آره گلم ببین من اوضاعم انقدر خراب بود ک میخواستم خودکشی کنم 

از هر چیز الکی میترسیدم از سرطان گرفته تا اعدام شدن 

فوبیای همه چیز هم داشتم 

اما اومدم ایمانم و ب خدا زیاد کردم ، کلی فکر کردم دیدم اگه از کل دنیا هم بترسم اگه خدا نخواد هیچ بلایی سرم نمیاد 

انگیزه ام بالا رفت و نشستم ب ترسام فکر کردم و گفتم اگه ایمانم ب خدا زیاد باشه اونوقت متوجه میشم ک هیچکدوم از این ترسا اتفاق نمیوفتن

خیلی روزای سختی داشتم ، علتش افسردگیه باید دیدت رو باز کنی 

پنجره اتاقت و باز کنی و بدونی ک وقتی ترست و بدی دست خدا یعنی تموم شده 

من بیشتر از ترسام می ترسیدم از اینکه با قانون جذب اینا جذب شن

مثل اینکه میگن از هر چی بترسی سرت میاد 

من سال ها این مشکل داشتم و از وقتی ارتباطم با خدا خود ب شده کلا برطرف شده

البته الان وسواس عملی دارم    

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
وای خیلی بده من روزی حداقل یه بار حمله بهم دست میده

خب من تو شرایطی ک استزس دارم

ولی هروز انگار تو برزخم یه حس مبهمیه

آره گلم ببین من اوضاعم انقدر خراب بود ک میخواستم خودکشی کنم  از هر چیز الکی میترسیدم از سرطان ...

خدارو هزار مرتبه شکر که خوب شدی خیلی خیلی خوشحال شدم الهی که همیشه ی خدا حالت خوب باشه

منم الان دقیقا مثل قبل توعم از یه طرف باید درس بخونم از یه طرف این...

میدونی

مشکل اینجاست حالم خوبه خوبه یه دفه میاد سراغم با حجم خیلی زیادی از فکرای منفی که هیچجوره نمیتونم ساکتشون کنم

الان میرم دکتر یه ماهه دارو میخورم تقریبا دوپنجم بهترم از اوایلش

اون اولا یه شب خواب راحت برام شده بود ارزو

خدارو هزار مرتبه شکر که خوب شدی خیلی خیلی خوشحال شدم الهی که همیشه ی خدا حالت خوب باشه منم الان دقی ...

مرسی عشقم 

منم دارم درس میخونم 

انشالله حال تو هم سریع خوب بشه 

میدونی کسی ما رو درک نمی کنه چون این افسردگی ها و این ترس ها از نظر بقیه مسخره ان 

بشین خوب ب ترس هات فکر کن و بعد اینو بدون 

این حرفیه ک من از یه خانوم ک این مشکل داشت شنیدم 

بخدا عین جملشه:99درصد ترسام اتفاق نیوفتاد

این خانوم دیگه تقریبا مسن بود و از بچگی درگیر این مشکل بود 

باید ایمانت بالا بره و بدونی تو دنیای بیرون اتفاقای بهتری هست ک این فکرا تغییر شون نمیده 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
مرسی عشقم  منم دارم درس میخونم  انشالله حال تو هم سریع خوب بشه  میدونی کسی ما رو د ...

دوست خوبم

نمیدونی چقد حرفات برام دلگرم کننده بود و از خوشحالی اینکه یکی انقد منو درک کرد الان خوشحالم

همیشه موفق و سلامت باشی در پناه خدا❤️❤️❤️❤️ا