2777
2789

پسر من ۲۰ماهشه

۴روزه ک دیگ پوشکش نکردم فقط روز اول دوبار توی شلوارش جیش کرده بعد تمام دفعه هایی ک جیش داشتو گفت حتی پیپی رو هم دو روز اول گفت 

همچنان جیشو میگه ولی دیروز پیپی نکرده بنظرتون یبوست گرفته؟تا ب حال اینطور نشده بود

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

از همون روز اول موقع خواب ظهر و شب هم پوشکش کردم 

اما ظهرا یبارم جیش نکرده با اینک ۳ساعت خواب بوده

تا بیدارشد گف جیش دارم رفتیم دسشویی

دیشبم تا صب پوشکش خشک بود ساعت ۸بیدارم کرد ک جیش دارم بردم دسشویی اومد باز خوابید تا ۱۱صب

بازم حشک بود

اما پیپی نکردنش نگرانم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زود اقدام کردی،هنوز اون ترسه رو داره از پی پی کردن 

خودش نمیذاشت دیگ پوشکش کنم وگرنه من قصد نداشتم تا ۲۸ماهگی از پوشک بگیرمش

الانم بخاطر این موضوع سعی دارم از سرش بندازم ب پوشک عادت کنه ولی واقعا جیغو داد میکنه ک پوشکم نکن

خودش نمیذاشت دیگ پوشکش کنم وگرنه من قصد نداشتم تا ۲۸ماهگی از پوشک بگیرمش الانم بخاطر این موضوع سعی ...

پس اگه اینطوریه اذیتش نکن غذاهای ملین بده بهش میوه زیاد بده میره دسشوئی

پس اگه اینطوریه اذیتش نکن غذاهای ملین بده بهش میوه زیاد بده میره دسشوئی

ممنون از راهنماییتون

من دوماه مونده به ۳ سالگی باز کردم‌راحت جیش و پیپی‌رو‌میگه، زودتر نشد

پسر منم زاحت میگه همون روزاول یادگرفت جیش گفتنو.ولی دورزه پیپی نکرده نگرانم

پس چرا من از 9 ماهگی هر روز روزی چند بار تا الان ک 2 سالشه میگم بگو جیش /جیشه/جیش داری هیچی نمیگه ولی هر کلمه ای و تقلیدی رو زود یاد میگیره 

چند بارم بردمش سرپا ک کم کم یادبگیره ولی از توالت میترسه و جیغ میکشه 

حمومم ک میبرمش پوشکه چند بار باز بود پی پی کرد میترسید و در میرفت دیگ بازش نذاشتم فقط تایم اخر ک میخوام بشورمش باز میکنم سریع میشورمش و میایم بیرون

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
پس چرا من از 9 ماهگی هر روز روزی چند بار تا الان ک 2 سالشه میگم بگو جیش /جیشه/جیش داری هیچی نمیگه ول ...

شاید باورت نشه ولی من ۴روز پیش بردمش دسشویی پوشکشو وا کردم

دستاشو گرفتم بهش گفتم از امروز نمیخوام پوشکت کنم هروقت جیشت اومد بگو بیارمت اینجا تا جیشتو بریزی تو دسشویی

چون خونه جیش اینجاس

ب همین سادگی.روز اول هر ده دیقه بردمش دسشویی اصلا وادارش نکردم ک جیش کنه فقط ساده گفتم اگه جیش داری بشین اونم میشستو کارشو میکرد

روز دوم هر یرب

روز سوم هرنیم ساعت

امروزم اصلاااا من نبردمش منتظر میشم خودش بگه

اگه یساعت بگذره و نگه هم نمیگم جیش داری

الان میریزی

نکنی تو شلوارت

بهم زود بگو و این حرفا ب هیچ وجه

بهش میگم من جیشم گرفته میرم دسشویی تو ام داشتی بیا پشت در تا من بیام تورم ببرم.اونم میاد

پس چرا من از 9 ماهگی هر روز روزی چند بار تا الان ک 2 سالشه میگم بگو جیش /جیشه/جیش داری هیچی نمیگه ول ...

ب هیچ عنوان حساسیت نشون نده اصلا دادو بیداد و اخم نکن عین خیالت نباشه فقط اینه ک باعث میشه اون ب حرفت گوش کنه