2777
2789

خودم اول بگم.. یه بار مادرشوهرم بگشت جلو همه اسم شهر مارو آورد گفت فلان شهر مردم هیزی داره.. یعنی فقط نگاهش کردم هنگ کرده بودم که این چرا اینقدر بی عقله.. واقعا نمیفهمه حرف زشتیه!!!

بعدگفتم همه جا خوب و بد هست لطفا اسم یه شهرو با کار یه نفر نسنجید.. 

شما هم تعریف کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم خوبه ولی عروسمون و مادرزن داداشم حرف مفت زیاد میزنن قطع رابطه کردم

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

دیشب😐حرف عید قربان و غدیر اینا بود.مادرشوهرم به شوهرم میگفت ک من بشنوم،گف خونواده خانومه پسرداییت برای عید غدیر پسرداییت انقدرر غذا اورده بودن ک‌همه رو که واسه مهمونی دعوت کرده بودن واسه شام نگه داشتن.حرف مینداخت بهم.حالا جالبه خودشون یه طلا که رسمه واسه قربان نمیارنا اینقدرم زبون دارن،نداری بشین سرجات دگ

واسه پسرم به اسم ایرانی انتخاب کردیم ولی چون خانواده شوهرم مذهبین انتظار داشتن اسم مذهبی بزاریم ولی ما گفتیم دوست داریم اسمش خاص باشه، مادر شوهرم جلوی همه بهم گفت برو تربیتشو خاص کن اسم خاص به دردش نمیخوره، بعدم گفت خودش بزرگ میشه عاقل میشه اسمشو عوض میکنه 

خدایا شُکرت ❤