2777
2789

عزیزانم سلام

امیدوارم حالتون عالی باشه.

بنده دانشجوی زبانم و سه ساله که تدریس خصوصی میکنم تو رده سنی نوجوان و بزرگسال

نرخ کلاسهام از نرخ معمول پایینتر و معقول تره.

اگر تمایل به شرکت دارید به این شماره توی واتسپ یه پیام بدید💚

09900376326

هرسوالیم دارید بپرسید اینجا جواب میدم

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم_من میخام ایشالا 1401کنکور زبان سراسری بدم زبانمم که بد نیست یعنی کلاس میرم سه ترم دیگه کلاسم تموم میشه مدرک میگیرم ولی فکرمیکنم خیلی ضعیفم به نظرتون برا کنکور زبان چطوری خودمو آماده کنم با چه کتابایی شروع کنم و اینکه چطوری زبانمو تقویت کنم بهتر شه 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم_من میخام ایشالا 1401کنکور زبان سراسری بدم زبانمم که بد نیست یعنی کلا ...

اصلا نگران نباش‌.

اول از همه ۵۰۴ و بخون .

بعدش بدو سراغ ریدینگ و اونو مهارتاشو یاد بگیر.

عمومیا خیلی قوی کن و حواست باشه تایم کم نیاری براشون.

کتابایی ک من استفاده کردم  تو دوماه:

عمومیا برای جمع بندی کتابِ دوردنیا در۶ ساعت و گرفتم

تخصصی ها:گرامر شهاب اناری

و همینطور لغت شهاب اناری

ریدینگ هم خیلی سبز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش‌. اول از همه ۵۰۴ و بخون . بعدش بدو سراغ ریدینگ و اونو مهارتاشو یاد بگیر. عمومیا خ ...

وایییی مرسی عزیزم❤️فقط این 504که همه میگن کتابه یا برنامه ایی تو گوشیه

عمومیا تو کنکور زبان فکرکنم فقط سه تا درس باشه درسته؟ همون کتابای مدرسه بخونم یا یه کتاب دیگه ایی بر ...

بله عزیزم.

ادبیات عربی دینی و خودِ زبان عمومی

ن حتمااا کتاب تست بگیر 

ادبیات کتابهای موضوعی نشرالگو

عربی خیلی سبز

دینی خیلی سبز

زبانم آی کیو

بله عزیزم. ادبیات عربی دینی و خودِ زبان عمومی ن حتمااا کتاب تست بگیر  ادبیات کتابهای موضوعی ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم❤️کمک بزرگی بهم کردی درمورد کتاب هایی که گفتی تو گوگل سرچ کردم خیلی عالی بودن حتما استفاده میکنم ممنونم❤️❤️ایشالا منم بتونم به آرزوم برسم مثل شما معلم زبان بشم که عاشقشممم😍😍😍

مرسی عزیزم واقعا ممنونم❤️کمک بزرگی بهم کردی درمورد کتاب هایی که گفتی تو گوگل سرچ کردم خیلی عالی بودن ...

حتما میشی عزیزم💚