آره اتفاقا گوش دادم میخواستم ببینم یعنی واقعیت داره و با لیزر بر نمیگرده دیگه
خیلی با اطمینان حرف میزد ولی گفت بعدشم باید ورزش و حرکات پیشگیری کننده انجام بدن ، اگر کارشون همش نشسته یا ایستاده است...
انشالله برای شما با لیزر کاملا خوب بشه 🙏🏻
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام پدر شوهر من واریس شدید داشت و کلی درمان خانگی انجام داد و از جراحی هم می ترسید. آخرش یکی از دوستام گفت یه کلینیکی هست که درمان واریس با لیزر انجام میده. ما هم پدر شوهرمو بردیم اونجا. بعد از دو جلسه خوب شد. اسم کلینیکه مرکز تخصصی ماهورا توی تهرانه شماره تلفنشونم اینه 02126372041
سلام روزتون بخیر...الان بعداز گذشت 2سال واریس پدرتون برنگشته؟؟؟خیلی لطف میکنید اگر جوابم رو بدید❤❤❤
ببین یه چیزی بگم 😉 به تهش فکر نکن چون ممکنه برسی به غصه 🙆 تهِ زندگی به این قشنگی میرسی به مرگ🙇 تهِ یک روز خوب ممکنه برسی به شبیکه برات سرشار از فکر و خیال باشه... 🙇 پس از حس و حال الانت لذت ببر😍