2777
2789
عنوان

نی نیم دیگه شیشه نمی گیره

41 بازدید | 8 پست

سلام

نی نیم یک ماه و نیمشه

یه هفتست ختنش کردیم ، موقع ختنه دکتر گفت شیشه آب قند تو دهنش باشه

از بعد از اون روز دیگه شیشه نمی گیره

حالا چیکار کنم 

دوست داشتم بچم هم سینه بخوره هم شیشه

الان شیشه میذارم دهنش جیییغ میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا من از اول هم میخواستم فقط شیشه بدم به بچم امان از حرفای اطرافیان

منم علاقه ای به شیر دادن نداشتم بااین حال یکسال و هفت هشت ماهی خورد، ولی متنفرم از شیردهی متنفررررر،،، بعضیام عشق دارن بهش ولی خب من دوست نداشتم، انقد بدم میاد یسری نظرشون باادم متفاوته حمله میکنن به ادم

منم علاقه ای به شیر دادن نداشتم بااین حال یکسال و هفت هشت ماهی خورد، ولی متنفرم از شیردهی متنفررررر، ...

چه خوبه که میبینم تنها نیستم و شما هم مثل منی

من میخواستم شیرخشک بدم

رگباری اومدن سمتم که تو مهر مادری نداری و بچه رو محروم می کنی و چقدر سنگدلی و ... 

همش میگم کی بشه

یه سالش بشه سریع از شیر بگیرم

چه خوبه که میبینم تنها نیستم و شما هم مثل منی من میخواستم شیرخشک بدم رگباری اومدن سمتم که تو مهر م ...

اره خیلیا علاقه به شیر دادن ندارن ولی از ترس حرف مردم و... چیزی نمیگن، اره فکرمیکنن ما بی مهریم درصورتی من خودم معروفم تو فامیل از صبوری حتی مادرشوهرم چندین بار گفته خوشحالم برای بچت همچین مادر صبوری داره بقول همسرم ک میگه تو زیادی بهش باج میدی ولی باج نیست واقعا از نظر محبت چیزی براش کم نذاشتم، حتی با کمردردایی داشتم همش بغلم بود

چرا زودتر نگرفتیش ؟ یه سال و هفت ماه زیاد نیس

اره زیاد که زیاده ولی منم از طرفی حرفای بقیه از طرفی شیرم خیلی کم بود یعنی تا بچم ۶روزه شد من اصلا شیر نداشتم چون عفونت داشتم امپول میزدم انگار شیرمو خشک کرد، اولشم نوک سینه نداشتم اصلا به سختی به سینه عادتش دادیم، دیگه دیدم شیرم کمه گفتم بیشتر بخوره ولی سخت بود، بچه بعدی همون یکسال میدم