2777
2789

بچه ها من برا اینکه خسته نشید از متن طولانی ادامشو تو کامنت میگم لطفا اول کامل بخونید بعد قضاوت کنید، جریان اختلافام با شوهرم و بعضی چیزا تو تاپیکای قبلی هست،بچه ها من به طلاق فکر میکردم میخاستم یکم کار کنم پول جمع کنم و جداشم الان فهمیدم باردارم..تو رو خدا نگید چرا جلوگیری نکردید و ...من خودم همیشه کسایی که ناخواسته بچه میاوردن رو قضاوت میکردم الان سرم اومد..اصلا نفهمیدم کی و کجا شد و چطوری....من که همیشه قرص اورژانس توی کشوم بود اصلا نفهمیدم چ جوری باردار شدم،پریودام از فروردین با تاخیر بود این سری هم فکر کردم از تیروئیدمه اما یهو تست زدم و آزمایش خون دادم و فهمیدم که بله.........ادامه توی نظرها

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

بارداری ناخواسته یکی مهمترین از چیزهایی هست که هرکی دیگران را سرزنش کرد به سرش میاد

*به سرم اومده که میگما 😑🤕*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمم میدونه مریضم و توانایی بارداری ندارم.دندونام خرابه کم خونی دارم.تیروئید دارم و...

اصلا حالا طلاق و اختلافم که در نظر نگیریم آدم دلش نمیخاد بچه اولش اینجوری بیاد..دلم میخاست اگرم روزی قرار به حاملگی بود مثل فیلما شوهرمو سوپرایز میکردم و جسمم سالم بود که بچمم سالم به دنیا بیاد...اما الان دو روزه فقط دارم گریه میکنم،اخه سخته آدم بچه اولشو نفهمه از کدوم شب شد چطوری شد..من کلی برنامه تو ذهنم داشتم میخاستم اگرم روزی رابطم باشوهرم خوب شد برا بچه اوردن دکتر گیاهی برم بدنم گرم بشه،جنسیت بچمو با خوراکی تعیین کنم.شب با وضو و قرآن وارد بستر بشم...دوست داشتم به شوهرم بگم داره بابا میشه و جفتمون خوشحال باشیم..به خدا من ۸ سااااله یه مسافرت نرفتم باشوهرم.شوهرم دست و دلباز نیست روحیه ام داغونه اصلا از لحاظ روحی برا پذیرفتن یه بچه حاضر نیستم من خودم دنبال محبتم...شبا کابوس می بینم جیغ میزنم تو خواب چیکار کنم بچه ها

به دنیا بیارش شاید اخلاقش درست شد شاید قدمش برات خوب بود

والا من توی عقدم اختلاف داشتم پیش خودم گفتم عروسی کنم بهتر میشه اما بدتر شد..قطعا بچه داری هم بدتر میشه..من از لحاظ جسمی واقعا توانایی مادرشدن ندارم شوهرمم کمک حال نیست هیچ وقت..امروز با اینهمه گریه ک کردم در میاد میگه حالا ناهار چی داریم 😭

به دنیا بیارش شاید اخلاقش درست شد شاید قدمش برات خوب بود

اجی بهم میگی چه جوری این لینک این تاپیکو بزارم داخل تاپیک جدید؟مثل اینکه بچه هارفتن

بچه رو ب دنیا نیار شوهرت درست نمیشه

نمیدونم بعضیا میگن یه قرصایی هست که باعث سقط میشه اما بعضی هام میگن اگه زمان از دست رفتع باشه با قرصم رفع نمیشه و باید کورتاژ کنی

به نظرت کورتاژ باعث نازا شدنم نمیشه چون بارداری اولمه؟

دیگه یا باید بپذیری ونگهش داری یا اینکه..‌.بعدم اولاش شاید بخاطر هورمونات هم هست،بارداری ناخواسته برا اکثر ادما حس مثبت بارداری بعد انتظارو نداره،طبیعیه.ماها هم که خودمون خواستیم لزوما جنسیت رو نتونستیم تعیین کنیم یااون کارایی که دوست داشتیم انجام بدیم قبلش،خود من یک سال خانوادمو نمیتونم ببینم بخاطر بارداری قبلش فکر نمیکردم اینجوری بشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نمیدونم بعضیا میگن یه قرصایی هست که باعث سقط میشه اما بعضی هام میگن اگه زمان از دست رفتع باشه با قرص ...

چند ماهته؟اگه ماه اوا و دومه یکاریش میشه کرد ن نمیشه ب طور قطعی گفت نازا میشی تحت نظر متخصص باش

اجی بهم میگی چه جوری این لینک این تاپیکو بزارم داخل تاپیک جدید؟مثل اینکه بچه هارفتن

منم دقیقامثل توشدم بعدازهشت سال دیگه تصمیم گرفتم ازش جدابشم مردساکت وبی ازاریه ولی بی نهایت سردوبی احساس بسیاااارکمبودمحبت وعشق داشتم ودارم دقیق همون ماه زدودرکمال تعجب بایباررابطه حامله شدم دیگه نشستم پای زندگیم الان دخترم یکسالشه ومن همچنان ازشوهرم راضی نیستم میخادسعی کنه ولی ذاتش ادم سردیه بایدبسوزموبسازم چاره ندارن بخاطردخترم

چند ماهته؟اگه ماه اوا و دومه یکاریش میشه کرد ن نمیشه ب طور قطعی گفت نازا میشی تحت نظر متخصص باش

امروز میخام برم دکتر اخه پریودام نامنظمه..معلوم نیست چندماه اما فکر نکنم از یک ماه بیشتر شده باشه..ب نظرت دکترا گوش میکنن به شرایطم؟اخه ایران هرنوع سقطی غیرقانونیه

منم دقیقامثل توشدم بعدازهشت سال دیگه تصمیم گرفتم ازش جدابشم مردساکت وبی ازاریه ولی بی نهایت سردوبی ا ...

وای من اصلا نمیخام بچم دختر باشه..من خودم کمبود محبت دارم دختراهم بیشتر محبت میخان..تازه یه دختر دیگه مثل خودم نمیخام بیارم ک بدبخت بشه😭