2777
2789
عنوان

پشیمانی و عذاب وجدان

119 بازدید | 8 پست

دوستان من توی سن بلوغ هستم نزدیک 6 ماهع هر کاری ک انجام میدم بعدش پشیمون میشم و تا چند ساعت عذاب وجدان دارم در حدی ک بغض میکنم و ساکت میشینم یه گوشه مثلا الان رفتیم با خواهرم عکس بگیریم توی باغ بعد بابام گفت چرا تنها اومدیم!! گفتیم اومدیم عکس بگیریم چیز دیگه ای نگفت ولی من به شدت عذاب وجدان گرفتم در حدی ک دوست دارم بزنم زیر گریه حس میکنم کار اشتباهی کردم و... 

چیکار کنم به نظرتون خیلی دارم اذیت میشم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ترسوندنت؟

نه کلا همینجوریم مثلا با دوستام میرم بیرون بعد ک میام خونه خب خستم مامانم میگه چیکارا کردین حالا خوش گذشت میگم بزار بخوابم بعد میام حرف میزنیم بعد ک میرم اتاق بخوابم هی با خودم میگم چرا همچین گفتم و فلان دیگه از شدت پشیمونی خوابم نمیبره😪