2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

263 بازدید | 57 پست

من تازه ازدواج کردم دوتا برادر زن دارم کلا.چندوقت پیش تولد خانومم بود یه تولد گرفتم براش خانواده خانومم کادو بهش ۴۰۰ تومن دادن.تولد خانومم با برادر خانومم ۵ روز فرق داره دیشب که تولد برادرخانومم بود براش آیفون ۱۲ خریدن کادو دادن بهش خیلی دارن فرق میذارن من برام مهم نیس ولی خانومم خیلی ناراحته از این موضوع و قشنگ به عینه فرق بین خودش و برادراشو میبینه درحالی که تک دختره خونشون بوده از طرفی منم نمیتونم ناراحتیشو ببینم. من یه مردهستم میخوام کمکم کنیدچجوری بتونم این خلا رو خودم براش پر کنم ممنون که راهنماییم میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما براش بهترین باش و بهترین رو براش بخرر

آره من بخدا براش کم نمیذارم ولی خب ناراحتیش آزارم میده میتونستن یجوردیگه بهش کادو رو بدن ولی دیشب تو جمع قشنگ ناراحتیش رو دیدم 

آره من بخدا براش کم نمیذارم ولی خب ناراحتیش آزارم میده میتونستن یجوردیگه بهش کادو رو بدن ولی دیشب تو ...

ببین این مشکل رو خودش باید با خانوادش حل کنه

بهتر اصلا دخالت نکنی و حتی به روشم نیاری

سن بچه ها چطوریه؟ شاید اون پسر هم لازم داشته گوشی

درنهایت هم بعضی خانواده ها پسر دوست هستن

همه خانم ها این ذاتو دارن.خب شما براش چیز بهتری بگیرین باهاش خوب باشین. رفتارتون باهاش چجوریه؟

رفتارم باهاش خیلی خوبه میگم میخندم هرچیزی بخواد براش فراهم کردم درحد توانم کم توقعه 

ببین این مشکل رو خودش باید با خانوادش حل کنه بهتر اصلا دخالت نکنی و حتی به روشم نیاری سن بچه ها چط ...

گوشی قبلیشم آیفون ایکس بوده عوض کردن براش من اصلا دخالت نمیکنم بهشم گفتم هیچی نگه به کسی خودم براش بهترینارو میخرم من کلاحرفم اینه که فرق گذاشتن خیلی بده آدم محتاج دست کسی نیس تا دستت رو زانوی خودته و منت بالا سرت نباشه باید شکر کرد خدارو

ارع فرق گذاشتن بدع 

من اصلا ناراحتیم سر کادویی که بهش دادن نیس ایشالا بیشتر و بزرگتر بهش بدن ولی توی جمع که همه هستن اینطور کادو دادن اونم بااین شرایط که قبلش تدلد تنها دخترش بوده قشنگ نیس میتونس یجوری بهش بده کادو رو روز قبلش یا بعدش که دخترش ناراحت نشه تو کل مهمونی همش به من نگاه میکرد خانومم