2777
2789

من روز دوازده پری فقط یه دونه فولیکول ۱۸ داشتم دکترم گفت احتمالش خیلی کمه بارداربشی برام آمپول اچ سی جی نوشت که شب ۱۴پری زدمش ۲۴ ساعت بعد کیت تخمک گذاریم مثبت شدونزدیکی داشتم اما از دو روز بعدآمپول درد شدیدی توتخمدان راستم وروز پنجم تزریق هم دردشدیدی زیرشکمم وکمرم وپادرد وسردرد وگرفتگی عضلات کمرم داشتم وهنوزم دارم ولی کمتر

نمیدونم عوارض امپول یا باردارشدم؟ 

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض آمپول و بارداری شبیه همه  یه دستور بهت میدم  که فولیکات  رشد کن  ماه بع ...

چه دستوری عزیزم 

انشاءالله که خداوند بهت یه فرزندسالم وصالح هدیه کنه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من‌ ۵روزه انتقال جنین دادم

به سلامتی مبارک باشه انشاءالله😘

سلام عزیزم شما زمانی که این تایپیک رو زدین باردار بودین منم الان این علائم رو دارم ممنون میشم جواب ب ...

نه عزیزم این تاپیک مال حدودا دوسال پیش

من اون ماهباردار نبودم وهنوزم باردار نشدم

نه عزیزم این تاپیک مال حدودا دوسال پیش من اون ماهباردار نبودم وهنوزم باردار نشدم

الهی ک به حق احترام خانوم فاطمه زهرا این ماه هم شما هم من لایق مادر شدن بشیم 

عزیزم شما مشکلتون چیه؟

سلام عزیزم من آندومتریوز دارم