2777
2789

سلام چند روز پیش تاپیک زدم که حالم بده و بدنم بی حس میشه روز بعدش بدتر شدم یکی از کاربرای عزیز گفتن شاید پانیک باشه علائمش رو همه رو داشتم یکم بعدش تب و لرز شدیدی کردم خونوادم منو بردن دکتر سرم داده بود گفته بود چیزی نیست گلوش عفونت نداره باز شب بعدش دوباره تب و لرز خیییلی شدید (تست کرونا هم ازم گرفته بودن جوابش منفی بوده) و نمیتونستم چیزی بخورم همش میگفتم دندون عقلم درد میکنه( یه تیکه از لثه روی دندونم مونده و اخر دندونم در نیومده بود احتمالا میخواسته دربیاد ولی خب دلم هیچی نمیخواست بخورم) روز پنجشنبه از شدت زیاد درد و سوزشی که توی دهنم احساس میکردم دوباره رفتم دکتر چون شب رفته بودم اخه شوهرم از صبح تا شب سرکار بود دندانپزشک نبود جایی مجبور شدم برم بیمارستان دکتر عمومی معاینم کنه خلاصه تا دهنمو باز کردم گفت عفونت همه لثه هاتو و قسمت داخلی لپتو گرفته چجوری نفهمیدی گفتم خشک کننده میخورم فکر نمیکردم اینقدر خراب باشه مسواکم میزدم حتی با دردی که داشتم 

امروز میخوام برم پیش دندانپزشک تمام لثه هام توی سه روز عفونت فوق شدیدی کرده هر چی داروی خشک کننده و امپول دکتر داده تاثیری نداشته دندونام داره یکی یکی از درداشون شروع میشه توی این سه روز حتی یه لقمه غذا نتونستم بخورم از دیروزم دیگه اب نخوردم بچه هم شیر میدم دیگه جونی ندارم لثه هام شل شدن

حتی صحبت نمیتونم بکنم 

فقط محض درد دل گفتم از دیشب بیدارم و گریه میکنم 

ببخشید زیاد بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

عزیزم امیدوارم خوب بشی!♡

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  
عزیزم امیدوارم خوب بشی!♡

ممنون❤

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزبییزم چقد درد تحمل کردی خدا نصیب هیچکس نکنه دندون درد و هرچی ربط به دندون داره خییلی غیر قابل تحمله

کاش واسه خودت گوشت بزاری بپره آبشو بخوری

جون بگیری یکم 

ان شاءالله زودتر از شر دردش رها بشی

واست دعا میکنم⚘

حمدشفا بخون 

شما ک همه راهارو رفتی حالا امتحانی کتیرا بزار چند جای لثه بزار چن ساعت بمونه دو روز مداوم انجاش بده برا من خیلی موثره تو عفونتای شدید دندون لثه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خدا شفات بده ان شالله،باید چیکار کنی؟

مرسی

نمیدونم امروز میرم ببینم دکتر چی میگه 

خیلی درد سختیه واقعا

مخصوصا که آب دهانمم نمیتونم دیگه قورت بدم

همسرمم مدام غر میزنه بخور تا نخوری غذا خوب نمیشی نمیفهمه دیگه آبم نمیتونم بخورم چه برسه به غذا😶

عزبییزم چقد درد تحمل کردی خدا نصیب هیچکس نکنه دندون درد و هرچی ربط به دندون داره خییلی غیر قابل تحمل ...

ممنونم گلم واقعا غیرقابل تحمله 

مامانم واسم درست میکنه ولی وقتی نمیتونم قورت بدم چیکار کنم تموم دهنم میسوزه

شاید تب و لرزمم بخاطر همین بوده شوهرم میگه خیلی بدنت داغ بود و فقط هذیون میگفتی

حمدشفا بخون  شما ک همه راهارو رفتی حالا امتحانی کتیرا بزار چند جای لثه بزار چن ساعت بمونه دو ر ...

از داروخونه باید بگیرم عزیز؟

انشاالله هر چی زودتر خوب بشید

یه دنیا ممنون❤❤