سلام چند روز پیش تاپیک زدم که حالم بده و بدنم بی حس میشه روز بعدش بدتر شدم یکی از کاربرای عزیز گفتن شاید پانیک باشه علائمش رو همه رو داشتم یکم بعدش تب و لرز شدیدی کردم خونوادم منو بردن دکتر سرم داده بود گفته بود چیزی نیست گلوش عفونت نداره باز شب بعدش دوباره تب و لرز خیییلی شدید (تست کرونا هم ازم گرفته بودن جوابش منفی بوده) و نمیتونستم چیزی بخورم همش میگفتم دندون عقلم درد میکنه( یه تیکه از لثه روی دندونم مونده و اخر دندونم در نیومده بود احتمالا میخواسته دربیاد ولی خب دلم هیچی نمیخواست بخورم) روز پنجشنبه از شدت زیاد درد و سوزشی که توی دهنم احساس میکردم دوباره رفتم دکتر چون شب رفته بودم اخه شوهرم از صبح تا شب سرکار بود دندانپزشک نبود جایی مجبور شدم برم بیمارستان دکتر عمومی معاینم کنه خلاصه تا دهنمو باز کردم گفت عفونت همه لثه هاتو و قسمت داخلی لپتو گرفته چجوری نفهمیدی گفتم خشک کننده میخورم فکر نمیکردم اینقدر خراب باشه مسواکم میزدم حتی با دردی که داشتم
امروز میخوام برم پیش دندانپزشک تمام لثه هام توی سه روز عفونت فوق شدیدی کرده هر چی داروی خشک کننده و امپول دکتر داده تاثیری نداشته دندونام داره یکی یکی از درداشون شروع میشه توی این سه روز حتی یه لقمه غذا نتونستم بخورم از دیروزم دیگه اب نخوردم بچه هم شیر میدم دیگه جونی ندارم لثه هام شل شدن
حتی صحبت نمیتونم بکنم
فقط محض درد دل گفتم از دیشب بیدارم و گریه میکنم
ببخشید زیاد بود