سلام شوهرم والیبالیست بودند ( الان به خاطر آسیب کتف و دغدغه های وسیع کاری دوسالی میشه باشگاه نمیرن ) دستای بلند در کت و پیراهن و اندازه ۴۵پا برای کفش و قد ۱۱۵ برای شلوار، تا الان همش میدادم خیاط بدوزه ولی پارچه دیگه واقعا گرون شده ، جایی رو در اصفهان سراغ دارین متنوع باشه کت و شلوار و پیراهن و تی شرت و کفش و صندل و ... لطفا اگه میشناسین معرفی کنید از الان دغدغه عید نوروز رو دارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
میشه بپرسم قد خودتون چنده؟اگر دوست دارین بگین خیلی دغدغم شده اختلاف قد زن و شوهرا
بنظر من که مهم نیست من ۱۶۰هستم همسرم۱۹۶ واقعا هم مشکلی نداریم
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بنظر من که مهم نیست من ۱۶۰هستم همسرم۱۹۶ واقعا هم مشکلی نداریم
نه خب واقعا این چیزا روزای اول مهمه مثل چه رنگی دوست داری یا چه غذایی و .... بعد از یه مدت مدام از خودت میپرسی این مردا چرا اینقدر قدشون کوچولوه .... میگم شمل لباساشونو از کجا تهیه میکنید بویژه کفش پیاده روی ممنون میشم راهنماییم کنید
نه خب واقعا این چیزا روزای اول مهمه مثل چه رنگی دوست داری یا چه غذایی و .... بعد از یه مدت مدام از خ ...
ما خوزستان هستیم نهایتش اینجا کفش تموم کرده باشن ، ولی مسافرت زیاد میایم تهران و اصفهان، اصفهان سمت ملک شهر بیشتر میریم مغازع های اونجا معمولا دارن
جدی؟چه اختلاف جالبی دارین😍 من ۱۵۷ اینام طرف مقابلم ۱۹۰ه حدودا حس بدی دارم میترسم از نگاهای ...
مردم نگاه میکنن معموله ک عجیبه براشون😅🤦🏻♀️
بجز خانواده های خودمون و فامیل ها هم نه کسی چیزی نگفته، حتی یکی از فامیلاهام برگشت بهم گفت ی کفش پاشنه دار بگیر قدت بلند تر شه، من گفتم نمیخام الکی پام خراب شه که بقیه خوششون بیاد یا نه؟😐🤷