2777
2789

بچه ها من به دعاهای شما خیلی اعتقاد فقط ازتون میخام دعا کنین خدا خودش جواب این همه آه و دل شکسته منو که باعث و بانیش مادرشوهر و خواهرشوهرام بودن بگیره. الهییی که هرچی با من کردن سر عزیزاشون بیاد. به عمرم دلم نیومده کسی رو نفرین کنم ولی چنان کینه یی تو دلم کاشتن که از ته دلم خاستم خدا مثل خودشون جوابشونو بده. خدایا من که جز تو کسی رو ندارم خودت پناهم باش و نشونشون بده که دل مظلوم شکستن تاوان داره 🙏🏻😞🙏🏻

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا خودش جای حق نشسته دیگه لازم به دعای ما نیست بسپار به خودش

سپردم به خدا چون من جز خدا کسی رو ندارم ولی چنان سنگینی رو قلبم دارم که فقط دلم کمک میخاس از کسی 😞

ظالم همیشه سالمه. سر من بلاها آوردن آبروها ازم بردن اما شاد و خوشحال زندگی میکنن

بخداااااا که همینه دقیقا ظلم میکنن و از همه خوشبخت ترن 😞 ولی من که نمیگذرم از خدا میخام همین دنیا تاوانشو بدن چون اون دنیا دیگه بدردم نمیخوره

درکت میکنم،فقط بسپرشون به خدا،انتقامتو در بهترین زمان میگیره

الهی که خدا از دهنت بشنوه بخدا حتی دلم نمیاد بگم بدترشو سرشون بیاره فقط عین کارایی که با من میکنن سرشون بیاره درمونده شدم واقعا به نفرین رو اوردم 😞

بخداااااا که همینه دقیقا ظلم میکنن و از همه خوشبخت ترن 😞 ولی من که نمیگذرم از خدا میخام همین دنیا ت ...

همین امشب از استرس و فکر وخیال روزگار ندارم. چهارساله وضعم همینه. تیشه به ریشه من زدن جلو خلق خدا بی آبروم کردن. ای خدا چرا یکی بی خیالی به ما یاد نداد. دارم دغ میکنم

الهی که خدا از دهنت بشنوه بخدا حتی دلم نمیاد بگم بدترشو سرشون بیاره فقط عین کارایی که با من میک ...

عزیزم فکر کردی اونا ادمای سالمی هستن که اینکارا رو میکنن؟نه پر از عقده و حقارت و سیاهی ان

تو اگه ی روز یه دیوونه ی حرف زشتی بهت بزنه باهاش دهن به دهن میشی یا دلت براش میسوزه میری کنار؟

الانم به اینا به چشم همون دیوونه نکاه کن،اعصاب خودتو خرد نکن

همین امشب از استرس و فکر وخیال روزگار ندارم. چهارساله وضعم همینه. تیشه به ریشه من زدن جلو خلق خدا بی ...

منم همینطور خدا شاهده تو سی سالگی قرصای تپش قلب پیرزن ۷۰ ساله میخورم 

عزیزم فکر کردی اونا ادمای سالمی هستن که اینکارا رو میکنن؟نه پر از عقده و حقارت و سیاهی ان تو اگه ی ...

۸ ساله دارم تحمل میکنم هیچی نمیگم بخدا بهم توهین کردن تحقیرم کردن با اینکه از همشون سرم هیچییی نگفتم احترام نگه داشتم چون خواهرشوهر بزرگم که مار هفت خط اصلیه خیر سرش ۶۰ سااالشه از مادرم بزرگتره همش احترامشو نگه داشتم ولی بخدا منم ادمم گناه دارم

منم تو سی سالگی قندعصبی و قرص اعصاب و.... خدایا دیگه نمیتونم چرا اهل و عاقلشون نمیکنی

منم خیلییی دعاشون کردم خدا قلباشونو ازین سیاهی نجات بده ولی روزبروز بدتر شدن