بچه ها من به دعاهای شما خیلی اعتقاد فقط ازتون میخام دعا کنین خدا خودش جواب این همه آه و دل شکسته منو که باعث و بانیش مادرشوهر و خواهرشوهرام بودن بگیره. الهییی که هرچی با من کردن سر عزیزاشون بیاد. به عمرم دلم نیومده کسی رو نفرین کنم ولی چنان کینه یی تو دلم کاشتن که از ته دلم خاستم خدا مثل خودشون جوابشونو بده. خدایا من که جز تو کسی رو ندارم خودت پناهم باش و نشونشون بده که دل مظلوم شکستن تاوان داره 🙏🏻😞🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخداااااا که همینه دقیقا ظلم میکنن و از همه خوشبخت ترن 😞 ولی من که نمیگذرم از خدا میخام همین دنیا ت ...
همین امشب از استرس و فکر وخیال روزگار ندارم. چهارساله وضعم همینه. تیشه به ریشه من زدن جلو خلق خدا بی آبروم کردن. ای خدا چرا یکی بی خیالی به ما یاد نداد. دارم دغ میکنم
عزیزم فکر کردی اونا ادمای سالمی هستن که اینکارا رو میکنن؟نه پر از عقده و حقارت و سیاهی ان تو اگه ی ...
۸ ساله دارم تحمل میکنم هیچی نمیگم بخدا بهم توهین کردن تحقیرم کردن با اینکه از همشون سرم هیچییی نگفتم احترام نگه داشتم چون خواهرشوهر بزرگم که مار هفت خط اصلیه خیر سرش ۶۰ سااالشه از مادرم بزرگتره همش احترامشو نگه داشتم ولی بخدا منم ادمم گناه دارم