2777
2789

سلام و شب بخیر 

امشب به دلیل درخواست زیاد دعا برای شفای مریض در تاپیک آخرم گذاشتم

بارها بوده که بیماران صعب العلاج با خواندن دعا التیام یافتند و بارها دیدیم کسانی در مکان های متبرکه مثل زیارتگاه ها شفا گرفته اند

دعاها بسیار کوتاه هستند و به صورت عکس تنظیم کردم روی عکس بزنید تا بابهترین کیفیت دعارو بخونید(عکس اول ایاتی از قرآن هست که برای شفای بیمار توصیه شده و عکس دوم دعا از طرف پیامبر(ص)و امام رضا(ع) روایت شده)

خدایا همه ی مریضهارا شفا بده.....آمین❤

#شب_ششم

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه اول باردار شدم  ن همه چی خوب بود خدا روشکر

خداروشکر

منم باردارم الان توروخدا دعا کن بچم و سالم و سلامت بغل بگیرم

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
خداروشکر منم باردارم الان توروخدا دعا کن بچم و سالم و سلامت بغل بگیرم

پلی کیستیکا اغلب دیر باردار میشن اما وقتی دیگه باردار بشن همه چی خوب پیش میره غذا خوب بخور خوبم استراحت کن

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

من پلی کیستیکم الان چند ساله جلوگیری کردم و قرص خوردم

لکه بینی هم دارم وزنم هم بالاست....🤕🤕🤕🤕🤕

الان وقت گرفتم برم دکتر که اگه خدا بخواد و صلاح بدونه اقدام کنم و تصمیم دارم ورزش و پیاده روی برم

ولی همش خودم رو میزنم کوچه علی چپ همش با خودم میگم مشکلی پیش نمیاد همش میگم راحت پیش میره ولی خودم هم میدونم الکی دارم دلداری میدم خودم رو 

همش میگم اگه نشه چی؟...

من تنبلی داشتم دکتر گفت شدید هست هر دوماه یکبار یک روز پری میشدم ولی یکماه بعد عروسیمون بدون دارو در ...

عزیزم منم بدون دارو بعد۴ماه باردارشدم خداروشکر دعا کن خوب پیش بره همه چی

من پلی کیستیکم الان چند ساله جلوگیری کردم و قرص خوردم لکه بینی هم دارم وزنم هم بالاست....🤕🤕🤕🤕🤕 ...

اول از همه وزنت و بیار پایین منم از اول وزنم۴۰بود تاالان