2777
2789
عنوان

عمل بيني و نامتقارن بودن سوراخ ها😩

3296 بازدید | 56 پست

سلام دخترا من ١٧تير عمل بيني انجام دادم از بينيم راضيم فقط اينكه سوراخ هاي بينيم يكي كوچيكتره،هم شكل هستن اما يكي كوچيكتره بنظرتون ورم از بين بره اندازه اش بزرگتر ميشه؟انگار طول يكي كمتره مگه ورم باعث ميشه طول يك سوراخ كوتاه بشه؟؟لطفا تجربياتتون رو بگيد من الان استرس دارم و ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر ورمه تا ۶ ماه هی بزرگ کوچیک میشن سوراخا

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

سلام من ۷ سال پیش عمل کردم. از همون اول که گچو باز کرد حس نامتقارن بودن و کج بودن داشتم. کلا باب میلم نبود.و فکر کردم شاید درست میشه. اما نشد. و گفتم ولش کن دیگه. اما الان میخام دوباره عمل کنم.