پسرم هفت ماهش هست از وقتی بدنیا اومده بیضه سمت چپش داخل کانال بوده دکتر گفت باید عمل بشه لطفا اگه تجریه ای دارین بگین
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احه همه میگن زیاد زیاد یک شب بستری میکنن تعجب کردم سه روز بستری بوده بیمارستان خصوصی بوده یا دولتی ممنونم عزیزم
بیمارستان دولتی عزیزم، گلم فکرکنم بستگی به این داره که بیضه کجا باشه، این توی شکمش بود
ممنونم که جوابم دادی عزیزم بعدش،بچه اذیت هم شد
خواهش میکنم عزیزم، ببین گلم همون 3 روز برای بغل کردنش اذیت شدن هم مادر هم بچه، چون بچه کوچیک بود گریه میکرد بغل میخواست با اون جای بخیه باید یه جوری بغل بشه که بهش فشار نیاد فقط همین