2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایت که غم و غصه هاش بیشتره من هر وقت اومدم سایت ، بس که عنوان شوهرم فلان گفت ، مادرش فلان کر ...

خدایی راس میگی ولی چ کنیم خواهر اینجا یکم دردودل میکنم با دوستان دلم آروم میش

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

😒ازش بعید بود

اره تازه میگن اون تندیسو ب همه مهمونا دادن تازه باید هزینه ام پرداخت کنن تا بتونن تو ایونت ویبا شرکت کنن پول تندیسم‌ میگیرن😂😂😂😂😂

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
دروغ نگفته گفته توى فستيوال كن براى اينفلوئنسر برتر جايزه(كاپ)گرفته حالا يه عده بيسواد كه فكرميكنن ...

خود عکسیم ‌ک گزاشته پیجش ببینید پشت سرش نوشته ویبا و هیچ ربطی ب کن نداره

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
دروغ نگفته گفته توى فستيوال كن براى اينفلوئنسر برتر جايزه(كاپ)گرفته حالا يه عده كه اطلاعاتشون ناقص ...

در ضمن اومده تو پیج دومش ک فالور کمتری داره خودش گفته اشتباه شده 😂😂

خود عکسیم ‌ک گزاشته پیجش ببینید پشت سرش نوشته ویبا و هیچ ربطی ب کن نداره

حتی ویبارم تگ کرده اگ برید تو پیج ویبا میبینید تمام مهمانها تندیس گرفتن و عکساشون هست عکس صدفم هست 

دروغ نگفته گفته توى فستيوال كن براى اينفلوئنسر برتر جايزه(كاپ)گرفته حالا يه عده كه اطلاعاتشون ناقص ...

😑😐فکرکنم شما بیسوادتریا

اصلا ربطی به جشواره کن نداشته

داخل یکی از شهرهای اطرافش یه کاپ که له بقبه مهمونای اون مراسم دادن و اون مراسم اصلا ارزشی نداره بهش دادن

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢