2777
2789
عنوان

لخت دیدم

10484 بازدید | 81 پست

سلام دیروز از بیرون که اومدیم داشتم لباس عوض میکردم یهو بابام اومد تو اتاق اینقدر خجالت کشیدم بلند داد زدم نیا نیا لختم. 

خیلی بد بود هنوزم خجالت دارم. 

میترسم نکنه بابام فکرای بد کنه درموردم. 

شما تا حالا همچین موردایی داشتید؟ لطفا بگید که من دیگه خجالت نکشم. یکم روشنفکر شم خخخخ

دستشویی بودم بابام درو باز کرد دیدم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا در نزد؟😑

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

به جان خودم الان هاست که تاپیک تعطیل شه😂😂😂

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس

الحمدالله که من کمدم به موازات در اتاقمه و همیشه درشو باز میزارم که اکر کسی یهو اومد منو نبینه .

الحمدالله خدایا شکرت :/

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤