سلام خیلی ناراحتم اصلا اصلا اصلااا قصد تعریف از خودم و ندارم ولی من دختر زیبایی بودم از بچگی بخدا هر جا میرفتیم همه به مامانم میگفتن دخترت چه خوشگله بزرگ بشه چی میشه این جمله رو هزاران بار شنیدم وقتی بزرگ شدم بخاطر خوشگلیم همیشه مورد توجه بودم زن و مرد فرق نمیکرد بهم میگفتن تو چه خوشگلی بخدا قسم هجده سالم بود رفته بودم تایلند تو فروشگاه رستوران دیسکو خود تایلندی ها به انگلیسی میگفتن تو زیبایی حالا سی سالم شده و اصلا اصلااا خوشگل نیستم چراااا واقعا چراااا سه چهار سالی میشع دیگه هیچکس هییییچکس نگفته تو خوشگلی من یه مدت چاق شدم ۹۴کیلو کل زیباییم با اون چاقی رفت الان لاغر شدم ۶۲کیلوام ولی باز خوشگلیم برنگشت یه خط لبخند خیلی ریزی زدم که سر برج نوبت گرفتم بوتاکس کنم خواستم بدونم کسی اینجا راهکار داره بهم بده از نظر مالی مشکلی ندارم هرچقدر هزینه اش باشه میدم ولی خوشگل بشم مثل قبلا بچه هم ندارم بوتاکس کنم چربی بزنم چیکار کنم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینطور بودم ی زمانی ی از همه ی دوستام قشنگ تر بودم بعد کم کم که عمل زیبایی خیلی مد شد دوستام همه عمل کردن و خوشگل شدن دیگه من بینشون خوشگل نیستم در ی حدیم شاید اونا خوشگل ترم باشن جون خیلی عمل کردن ولی من هیچی
می دونی چرا دیگه زیبا نیستی؟ چون دنبال حرف مردمی که بهت بگن زیبایی خودت قبول نداری که زیبایی و فکر می کنی همچی با پول درست میشه ولی نه خودت باید خودتو باور داشته باشی