2777
2789
عنوان

رشته ی انسانی خوبه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو بانک رفتن بیشتر پارتی میخواد

حسابداری هم اسونه قبول شدن کنکورش 

بخوای لیسانس بگیری3سال دبیرستان مونده4سالم لیسانس7سال دیگ میشه

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  

چقددلم سوخت ازاینکه گفت پارتی دارم....

بیچاره اونایی ک باپدرومادرمریض و شرایط مالی بدکلی درس میخونن ولی بخاطراینکه ی عده پارتز دارن هیچوقت نمیتونن ی شغل خوب پیداکنن

حق باشماس ولی ایران خیلی کثیف شده این خانم هم مجبوره

ماهم کلی پارتی داریم ولی خداشاهده هیچوقت نخواستم باپارتی برم جایی مشغول شم...

توامتحان گواهینامه به شوهرم گفتم بیاباافسرحرف بزن ک اگه ی ایرادات کوچیکی هم داشتم قبول بزنه گفت ن نمیتونم وهمچین کاری بخاطرموقعیت شغلیم نمیکنم

ماهم کلی پارتی داریم ولی خداشاهده هیچوقت نخواستم باپارتی برم جایی مشغول شم... توامتحان گواهینامه به ...

من بودم استفاده میکردم اگر استفاده نکنی عقب میفتی

البته من گواهینامه دارم

خب تو بانک رفتن بیشتر پارتی میخواد حسابداری هم اسونه قبول شدن کنکورش  بخوای لیسانس بگیری3سال ...

لیسانس نمیخوام بگیرم پارتی دارم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
چقددلم سوخت ازاینکه گفت پارتی دارم.... بیچاره اونایی ک باپدرومادرمریض و شرایط مالی بدکلی درس میخونن ...

عزیزم پارتی من ۹ سال دیگه باز نشست میشه شاید نتونتم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋