2777
2789
عنوان

چطوری بارداریمو رو مخفی کنم؟

1108 بازدید | 47 پست

من میخام وقتی باردار شدم نذارم کسی جز خودمو شوهرم بفهمه 

وقتی کسی پرسید چی جواب بدم که شک نکنن؟چ بهونه ای بیارم که نه مهمون بیاد نه مهمونی برم؟

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دنیا اومد هم قراره بچه رو قایم کنید؟! 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
نمیشه اصلا واقعا 

همون تا ۵ پنج ماه هم نمیشه؟؟ 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

بستگی به سبک زندگیتون داره مال منو قبل ۲ ماهگی همه فهمیدن برا ماها واقعا نمیشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نمیدونم چرا میخوای اینکارو بکنی ولی مسلما اولین عامل خبردار شدن بقیه خودتونین اگه نگین تا بزرگ شدن شکمتون کسی نمیفهمه

اول بزرگ شدن شکمت میتونی بگی چاق شدم برای بعدشم اگه شرایطشو دارین چندماهی تو ی شهر دیگ ی خونه کرایه کنین اگه نمیتونین میتونی بگی کرونا گرفتم حالم خوب نیست بعدشم بگی شوهرم کرونا گرفت الان کرونا بهترین بهانه رو برای قطع روابط میده

وا چرا خب

دلایل زیاد
میخان بدونن ک چی
بارداری قبلی دونستن گلی به سرم نزدن جز فشار روانی
سنم کم بود دوقلواستراحت  مطلق یکی یه لیوان اب دستم نداد درحالی که گردن همشوووون حق داشتم شوهرم خیلی خیلی بیشتر هرکاری کسی داشت کمک میکرد...
بچه هامو از دست دادم شدن دلسوزها برا من (دلسوزهای متظاهر )
اصلا اهمیتی نداره ناراحت بشن

حتی ب خانواده خودت؟؟ میخای مخفی کنی؟؟چرا؟

دلایل زیاد
میخان بدونن ک چی
بارداری قبلی دونستن گلی به سرم نزدن جز فشار روانی
سنم کم بود دوقلواستراحت  مطلق یکی یه لیوان اب دستم نداد درحالی که گردن همشوووون حق داشتم شوهرم خیلی خیلی بیشتر هرکاری کسی داشت کمک میکرد...
بچه هامو از دست دادم شدن دلسوزها برا من (دلسوزهای متظاهر )
اصلا اهمیتی نداره ناراحت بشن

وقتی دنیا اومد هم قراره بچه رو قایم کنید؟! 

نه