یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
من عروس سومیم ی برادر شوهر کوچیک دارم صادقانه بگم اصلا درک نمیکنم ک چرا بعضیا ب جاریشون و رفتاری ک باش میشه حسادت میکنن نمیدونم شاید چون من سومیم و جدید با من خوبن اما یوقتا ب منم حرف میزنن اون دوتای دیگه حس میکنم یکم ب من حسادت میکنن اما برادرشوهر کوچیک بخواد ازدواج کنه بخدا من براش خوشحالیم میکنم
تو رو خدا باهاش خوب باش اگه اونم خوب بود.دختر تازه عروس با امید و آرزو میاد تو یه خانواده🌹 مثل ...
اخه من همیشه یدونه بودم همه جا ...ی دختر بودم و مرکز توجه حالا ی حس بدی دارم هرچند خانواده شوهرم حلوا حلوام نکردن اما شوهرم خیلی جو گیر این عروس شده انگاری...
سلام ببین عزیزم منم دقیقا الان تو همین موقعیتم. زندگی عادی خودتو داشته باش. سعی کن جنبه های مثبت تو ببینی. یاد موقعی بیوفت که خودت وارد این خانواده شدی چه جوری بود. که به جاریت هم کمک کن که احساس راحتی داشته باشه. بعد اینکه برخورد اول تو خیلی مهمه. سخت نگیر عزیزم. خودتو اذیت میکنی.