2777
2789

خانمها پسرم رو از ۱۲ روزگی ش، تقریبا ۳ماه پیش ختنه ش کردیم ، تازه امروز فهمیدم ک اونجاش از اون زمان داخل بوده😥😥 امروز ب شوهرم میگم فکر کنم بد ختنه ش کردن بیا ببین ، شوهرم اومد تعجب کرد گفت نمی‌دونم والا چی بگم ، بعد متوجه شدم از اون زمان داخل بوده من تازه متوجه شدم ، طفلک قرمز شده فکر کنم عرق سوز شده بود و ی چیزای سفیدی دورش بود البته اونا تمیز شد 😲😲 توروخدا بگین براش مشکلی بوجود نمیاد از ظهر خیلی استرس گرفتم ب نظرتون دکتر ببرمش یا مشکل مهمی نیست .. موندم بخدا چکار کنم وای خدا من چرا انقدر احمقم ...😥😥 

بچه م معلوم نیست چ عذابی کشیده تو این مدت 😥😥

لطفا این تاپیک شرکت کن https://www.ninisite.com/discussion/topic/6864519/ختم-انعام-دسته-جمعی-به-نیت-شفای-سادات-جانم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اومدي واقعا ميپرسي دكتر ببرمش يا نه ؟؟😑😑😑

بعد انقدم استرس كشيدي ولي نميدوني دكتر ببري يا نه ؟؟؟ 

١٠٠٪؜ دكتر ببر 

هر مشكلي تو بچگي درمان ميشه 

بزاري زمانش بگذره ديگ فايده نداره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

يعني چي داخل بوده؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یعنی چی؟ مگه نباید مرتب چرب نگهش داری ؟

تمیزش نمیکردی؟ 

بعد از ختنه بروی دکتر برای چکاپ نتیجه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

باید هر چند روز یه بار تمیزش میکردی که اون سفیدا از بین بره برای پسر منم تا یکسالگی داخل بود مشکلی پیش نیومد دکتر میگفت چون تپله اینطوریه ولی همیشه با دست باید بیاری بیرون تمیزش کنی چسبندگی نگیره

یعنی چی؟ مگه نباید مرتب چرب نگهش داری ؟ تمیزش نمیکردی؟  بعد از ختنه بروی دکتر برای چکاپ نتیجه ...

من بچه رو میشورمش  ، حموم هم هر هفته تقریبا میبرمش، بعد ختنه نبردمش دکتر نگفت دیگه بیارش ، 

مال پسر من هم اول خوب بود بعد رفت تو. اکثر اونایی که با حلقه ختنه شدن اینجوری میشه و طبیعیه. موقع تعویض پوشک باید پوستشو بکشی عقب تا بیاد بیرون و چرب کنی چسبندگی نگیره. البته دکتر به من گفته بود چیزی نیست عیب نداره ولی من محض احتیاط این کارو میکردم. 

بازم دکتر ببر

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
مال پسر من یه کوچولو فقط بیرون بود دکتر گف هر چن بار عقب بدین ک چسبندگی نگیره بزرگ بشه خوب میشه فعلا ...

پس یعنی طبیعیه ؟ کم کم اینطوری شده ؟ چسبندگی میگیره یعنی چی ؟ چجوری بفهمم چسبندگی نگرفته بچه م ، ؟ خاک بر سرم