سلام خانومایی ک میتونید هم خوب خرج کنید وهم پس اندازبیایدبگید چطوری وچکارمیکنید؟چطوری مایحتاج ماهانه خونه روبگیریم وبتونیم لباس و... بخریم وپس اندازم بکنیم. فقط نگیدنمیشه ک میبینم بعضیامیتونن هم خرج کنن وتفریح و... هم خرج خونه ولباس هم هرچندماه تعویض وسایل تازه پس اندازم میکنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به این شکل که ۱ تیر ۲۰ تومن چک نقد کردیم الان ۶۵ هزارتومنش مونده 😁فقط ۳ تومنشو شوهرم واسه کارش خرج کرد و کارتن خرید بقیش برای زندگی خرج شد و واقعا نمیدونم چجوری تموم شد
تفریح های رایگان. پارک رفتن و پیاده روی و خل بازی با همسر
حذف خرید لباسهای اضافه...
حذف خرید تنقلات
استفاده قطره چکانی از روغن در غذا
نصف کردن مصرف برنج در وعده ها. و به جاش از نون بیشتر استفاده می کنیم...
این کارهاییه که ما میکنیم
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓