2821
2789
عنوان

بعد از مرگ چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 69 پست
دقیقا تو ‌کتاب مردگان مصر امده که خدا یعنی همه چیز یعنی هرچی که وجود داره مگه نمیگن خد همجا جود داره ...

اره منم اینارو شنیدم خیلی جالبه

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
فعلا با این غوره های نمکی امید ب زندگی دارم

تومسلمان نیستی😫😫😫

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چطور اینقد با اطمینان میگین ؟؟؟ پس کتاب قرآن و امام و پیامبرا و از همه مهمتر خدا چیکاره هستن ؟؟؟

من فکر میکنم ‌که قران تمامش رمز رازه و همه حرفاش یهچیز مبهم که ما نمیتونیم درک کنیم به هرحال تو این دنیای عجیب  هیچ چیز بعید و هیچ چیز راست نیست دوست عزیز

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
وااااای حامله ام. مث چی فقط غوره میخورم. شوهرمم دعوام میکنه همش😆😆😆

نوش جونت 

من حامله نیستم ولی دلم خاست  

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
عزیزم شاید برداشتتون اشتباه بوده.  اون پولا رو برید بخونید از چه راهی به دست اومده که همچین نتی ...

دقیق یادم نیس تو راهنمایی بود و... چ مقطعی توی دینی گفته بودن پولای ک انباشته میکنین و ازش انفاق نکنین اینطوری میشه تو ذهنم مونده کلا

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

میگن کسایی ک برای دقایقی مردن سراسر جهان باهر دینی ک داشتن فقط چن تا چیز دیدن ی سریا نور سفید دیدن ...

من هم تونل دیدم هم نور بعدشم همش حالت ابر و مه بود و یه حس رهایی عجیبی بود پر از آرامش...(من توی خواب ظاهرا برای چند مین علائم حیات و از دست دادم)

اره منم اینارو شنیدم خیلی جالبه

اره خیلی ولی بعد‌ امدم سایت همه میگفتن که اگه بخونی دیوونه میشی منم ترس برم داشته بود ولی نمیدونم اون این کتاب بود یانه۰😂😂😬

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
میگن کسایی ک برای دقایقی مردن سراسر جهان باهر دینی ک داشتن فقط چن تا چیز دیدن ی سریا نور سفید دیدن ...

یه مطلب خوندم از یه متخصص علوم اعصاب ( نوروساینس) که علت دیدن نور و حس عبور از تونل رو در موقعیتهای نزدیک به مرگ به خاطر تحریک شدن  بخشهای خاصی از مغز که قبل از مرگ کامل مغزی از کار میفتن هست اگه فرد زنده بمونه اون رو‌به عنوان خاطره داره اگر هم بخشهای بیشتری از کار بیفته که دیگه کار تموم میشه 

بقیه هم که همونطور که خودت گفتی تحت تاثیر باورهای دینی و فرهنگی فرد هست و‌در افراد مختلف متفاوته 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز