2777
2789
عنوان

آیو آی

510 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

کسی بوده بین خودتون یا اطرافیاتون بوده با آیو آی باردار بشه؟یا اگه آیو آی کرده مشکلش چی بوده؟

من حدود ۴ ساله اقدام کردم واسه ی بارداری و متاسفانه باردار نشدم این ماه دکتر واسم عکس رنگی نوشت انجام دادم ماه بعد آیو دارم لطفا واسم دعا کنید با بارِ اول باردار بشم😢

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

ای یو ای بدردنگیخوره هر زن و شوهری توی ماه ۲۵درصد احتمال بارداری دارن ای یو ای هم ۲۵درصد احتمال بارداری چ کاریه اخه انقدرهزینه کنی منم۴سال اقدامم امیدت بخداباشه تااون میخادنمیشه حتی باکاشت

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای یو ای بدردنگیخوره هر زن و شوهری توی ماه ۲۵درصد احتمال بارداری دارن ای یو ای هم ۲۵درصد احتمال بارد ...

مرکز ناباروری میرم اونجا بهم گفتن باید آیو کنی 

اره واقعا باید خدا بخواد که بشه

شما تاحالا انجام ندادی؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
مرکز ناباروری میرم اونجا بهم گفتن باید آیو کنی  اره واقعا باید خدا بخواد که بشه شما تاحالا ان ...

ن هیج وقت انجام نمیدم چون ازاینکه بخام با دست کاری دکترا بشم متنفرم باید بجه از لدت دومفر باشه ن دست کاری دکترا داروشاید بخورم ولی ای یو ای و ای وی اف هرگز

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
ای یو ای پول دور ریختنه مگه اینکه رحمت مشکل اسپرم کشتن داشته باشه یا تحرک اقاتون کم باشه در غیر اینص ...

مرکز بهم گفتن باید آیو کنی

نمیدونم دقیقا مشکل اصلی چیه تاحالا آیو انجام ندادم

ن هیج وقت انجام نمیدم چون ازاینکه بخام با دست کاری دکترا بشم متنفرم باید بجه از لدت دومفر باشه ن دست ...

بازم پیگیر باش که بعدا نگی کاش پیگیر بودم بدونی تلاش خودتو کردی

امیدوارم باردار بشی بزودی

من ای یو ای کردم فقط استرس نداشت باش 

مثبت شد؟

مشکلت چی بود؟

من خودم پلی کیستیکم

اره دوقلو بود (نموندن)منم مثل شما پلی کیستیکم🤦☹️

عزیزم😔

حتما دوباره طبیعی باردار میشی و سالم بدنیا میاد نینی

همسرتم مشکل داشت یا نه فقط خودت پلی کیستیک بودی؟

من آزمایش ذخیره دادم ذخیرم خیلی بالاس ینی تنبلی شدید