کسی بوده بین خودتون یا اطرافیاتون بوده با آیو آی باردار بشه؟یا اگه آیو آی کرده مشکلش چی بوده؟
من حدود ۴ ساله اقدام کردم واسه ی بارداری و متاسفانه باردار نشدم این ماه دکتر واسم عکس رنگی نوشت انجام دادم ماه بعد آیو دارم لطفا واسم دعا کنید با بارِ اول باردار بشم😢
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
ای یو ای بدردنگیخوره هر زن و شوهری توی ماه ۲۵درصد احتمال بارداری دارن ای یو ای هم ۲۵درصد احتمال بارداری چ کاریه اخه انقدرهزینه کنی منم۴سال اقدامم امیدت بخداباشه تااون میخادنمیشه حتی باکاشت
همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرکز ناباروری میرم اونجا بهم گفتن باید آیو کنی اره واقعا باید خدا بخواد که بشه شما تاحالا ان ...
ن هیج وقت انجام نمیدم چون ازاینکه بخام با دست کاری دکترا بشم متنفرم باید بجه از لدت دومفر باشه ن دست کاری دکترا داروشاید بخورم ولی ای یو ای و ای وی اف هرگز
همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم