2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آپلود نمیشه لنتی😐😐😐😐😐

پس خیلیم زشتهه اصلنن نازو خوشگل نیس🤫😶

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
همینم مونده  شوهرم یکم آب بهم میده بعد سر حوض سرمو میبره🤣

مرسی.از.خودت# 😶😂🙂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

باید تناسب رو رعایت کنی عزیزم

مثلا من خودم چشمام و لبم درشت بودن صورتم لاغر واقعااااا خیلی بد بود انگار همیشه مریض بودم ولی الان صورتمو کامل پر کردم همه میگن چه خوب شدی واقعاااا از این رو به اون رو شدی

باید تناسب رو رعایت کنی عزیزم مثلا من خودم چشمام و لبم درشت بودن صورتم لاغر واقعااااا خیلی بد بود ا ...

چجوری صورتتون رو پر کردین؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

اگه گفت منم لایک کن عشقم

اگه گفت منم لایک کن عشقم

حتما 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

والا پودر تی بگ اپل خریدم 

یکم کورتن داشت ولی نه زیاد یه روز در میون یکی خوردم که بدنم وابسته ش نشه و خودم جینسینگ طبیعی و جوانه گندم و جوانه جو رو مخلوط کردم هر شب یه قاشق با ماست میخوردم که بدنم قوی شه واقعا معجزه کرد

بخدا همه میگفتن چیکار کردی به ماهم بگو خیلیییی خوب شدی

از همه مهمتر اصلا هم نرفت همونجور مونده‌م

والا پودر تی بگ اپل خریدم  یکم کورتن داشت ولی نه زیاد یه روز در میون یکی خوردم که بدنم وابسته ...

مرسی 🌷

گفتم فداتشم

مرسی قشنگم

میگم عزیزم پودر جنسینگ اماده اگه از عطاری ها بگیریم واقعا تاثیرداره واسه چاق شدن کل اندام؟