2777
2789

خیلی با کاراشون اذیتم میکنن.. هروقت میرم خونشون اونم دیر به دیر میشینن از اول تا آخر از خوشیهاشون تعریف میکنن نه اینکه منو مخاطب قرار بدن.. با خودشون حرف میزنن که من بشنوم.. یا از موفقیتهایه الکیشون میگن.. درصورتیکه همش الکیه میدونم.. و با اینکه من خیلی ازشون سرترم از هر لحاظ که بگی ولی اصلا چیزی نمیگم و فخرفروشی نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من اونارو نمیشناسم که الان بخوام قضاوتشون کنم اما اینو خوب میدونم کسایی که میشینن از خودشون هی تعریف میکنن و کسی راجب چیزی ازشون سوال نکرده اما خودشون هی میخوان از کاراشون و موفقیتاشون بگم ، به نظرم این ادما کمبود دارن ، کمبود توجه و ..

اینو میدونم.. حتی خودشون و فامیلشونم قبول دارن ولی این رفتار منو اذیت میکنه ممنون میشم اگه کسی راه ...

اونا میخوان با این‌کار دل تو بسوزه توجه تورو جلب کنن.ولی تا زور داری حرف میزنن خودتو مشغول کن اهنگ بخون زیر لب این ور اون ور نگا کن خودتو مشغول گوشی نشون یه طور که نمیشنوی انگار.

اونا میخوان با این‌کار دل تو بسوزه توجه تورو جلب کنن.ولی تا زور داری حرف میزنن خودتو مشغول کن اهنگ ب ...

بخدا همینکارو کردم چندروز پیش که اونجا بودم.. یه جمله رو ۵بار گفتن.. فکر میکردن چون من مشغول بچم هستم نمیشنوم.. 

ولشون کن بزا بگن تو چون خوبی اونا سعی میکنن با گفتن این چیزا خودشوتو بالا ببرن 

آخه رفتارشون منو اذیت میکنه.. خدانکنه من چیزی بخرم یا جایی برم که اینا نتونستن بخرن یا برن خودشونو به آب و اتیش میزنن که بدست بیارن.. نمیدونم چرا دست از سر من برنمیدارن

شما چه رفتاری داری باهاشون وقتی اینجوری میکنن؟

هیچی نمیگم فهمیدن جواب نمیدم بدترشدن جوری که شوهرمم باشون درگیرشده وقهرن توخونوادشون من فقط درس خوندم وشاغل بودم اونابجاش هی میگفتن درس مهم نیست زن بایدکاراخونه روبلدباشه نون بپزه همه کاربکنه بازخودمون همه هنرازمون میباره😐😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
آخه رفتارشون منو اذیت میکنه.. خدانکنه من چیزی بخرم یا جایی برم که اینا نتونستن بخرن یا برن خودشونو ب ...

نگو بهشون یا اگه فهمیدن و انجام دادن شوخی شوخی بخند بگو عجب متقلبایی

هیچی نمیگم فهمیدن جواب نمیدم بدترشدن جوری که شوهرمم باشون درگیرشده وقهرن توخونوادشون من فقط درس خوند ...

چه هنری؟جاریمنم میگفت هنرهایی که من دارم دانشگاه رفته ها ندارن!!!هیچ هنری هم نداره ها

اً