دخترپرانرژی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 عنوان میخوام برم عروسی ولی تنهام با مادر شوهرم قهرم 980 بازدید | 21 پست عروسی فامیلای همسرم و من کسی نمیشناسم حدودا مادر شوهرم اینا هستن ک من باهاشون قهرم حالا چطوری برم اونجا تنها بیشنم یعنی سختمه یکم .تو این موقعیت بودین معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 1400/04/25 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختیهایم عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 2696 ما قهر هم نبودیم تازه عروس بودم رفتم عروسی فامیلاشون هیچکس کنارم ننشست تک و تنها برای خودم نشینم با غریبه ها شام خوردم الان میگم چقدر خر بودم بلانسبت
دخترپرانرژی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 اه چون زنونس میگی؟ خب نرو اره زنونس و مردونه جدا دلم نمیخواد همسرم با اونا بره و بگن بیا ما باهاش قهریم خونه نشینه با خود عروس و داماد آشنا هستم معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 3741 منم سری آخر که رفتم عروسی خواهر شوهرم گفت پاشو پاشو فلانی بشینه اینجا کنار مادرش تو برو اون ورالانم قهرم😆
پگاهک عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 5755 بری چیکار تو این کرونا؟هرجا دعوت کردن که نباید زرتی پاشید برید که
دخترپرانرژی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 ما قهر هم نبودیم تازه عروس بودم رفتم عروسی فامیلاشون هیچکس کنارم ننشست تک و تنها برای خودم نشینم با ... وای متنفرم برم عروسی و تنها باشم از طرفی دلم میخواد برم معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت
کرشمممممممممممه عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 5150 خیلی حس بدی تو ی جمع تنها باشی ..تو دلت میگیذکی تموم میشه .......من یه بار عروسی دوستم رفتم .......هیچ وقت یادم نمیره شام که دادن نخورده بلند شدم رفتم ...
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29526 عروسی رو ول کن به کرونا فکر کن که ظرفیت بیمارستان ها تکمیله! با مبتلا بودن یک نفر و ورود به سالن ممکنه خیلی ها مبتلا بشن و دور از جون از بین جمع برن. از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
مرصادجونم عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2044 منم قهرم با خانواده شوهر ولی فعلا همچین موقعیتی برام پیش نیومده.به نظرم برو ودور از اونا کنارکسی بشین بالاخره با بغل دستیت هم صحبت میشی یخت باز میشه زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
دخترپرانرژی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 منم سری آخر که رفتم عروسی خواهر شوهرم گفت پاشو پاشو فلانی بشینه اینجا کنار مادرش تو برو اون ور ... چقدر بده آدم تو عروسی تنها باشه معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 3741 منم قهرم با خانواده شوهر ولی فعلا همچین موقعیتی برام پیش نیومده.به نظرم برو ودور از اونا کنارک ... چند وقته قهری
دخترپرانرژی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 خیلی حس بدی تو ی جمع تنها باشی ..تو دلت میگیذکی تموم میشه .......من یه بار عروسی دوستم رفتم .......ه ... من برا دوستم رفتم تنها بودم ولی برام مهم نبود خوش گذشت ولی اینا قرق داره معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت
دخترپرانرژی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7617 چند وقته قهری یک سال و نیم معلم زبان و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 3741 یک سال و نیم خوبه که من شوهرم یک ساله نرفته ولی دلم می سوزه میگم کاش بره