تو بچگی (۸سالگی الانم ۱۶سالمه) یکی از فامیلا نزدیکم بم تجاوز کرد و تحدیدم میکرد ک میکشمت اگ ب پدر و مادرت بگی منم بچه بودم نمیفهمدم تو خونه با این تنها بودم پدر و مادرممم سرکار ا بس حالم بدههه نمیدونم چطور بگم توضیح بدم امشبمم عقدشه 😄 هعییی نمیدونممم چی بگممم فقط میخام گریه کنم خیلی بده هر استوری هم باز میکنم عکسش هس 🤦🏿♀️ شب و روز دارمبش فکر میکنم حتی چن بارم ب خودکشی فکر کردم (: یچیزی بگین اروم شم هرکاری انجام میدم یا هر مردی ک میبینم یادش میوفتم چطور دستمال گذاش دهنمو بست درداییی ک کشیدم به غیر از اینجا کسی نیس ک باهاش حرف بزنم و دردل کنم چون اگ بگم قضاوتم میکنن و ....میگن که لابد تحریکش کردی ( اخه بچه هشت سالههه چیش تحریکت میکنه. ) تقصیر خودته اینا همشم میترسم فامیلام یا دوستام بفهمن و منو مث ی ه،ر.زه ببینین و ترکم کنن و نمیتونم ازدواج کنم میترسم خواهش میکنم مواظب بچه هاتون باشید نزارید مثل من درد بکشن (؛
باید قوی باشی میدونم خیلی سخته اگر میتونی از یه مشاور کمک بگیر تمرکز کن روی خودت و حال خودت روحی کارایی کن باعث شه حالت بهتر بشه برای خودت هدف تعیین کن که بهش برسی از الان به آینده فکر نکن و سریع همه چیز تموم شده ندون درباره ازدواج و این مسائل ،احتیاجی هم نیست به کسی بگی
رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد. 💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍ آیا رفتارمان به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید
اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه
این ادم حق زندگی نداره
آبروشو ببر وگرنه تا اخر عمر هم مدیون خودتی هم زنش
همسر ایندش حق داره بدونه با کی قراره بره زیر یه سقف
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد. 💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍ آیا رفتارمان به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟