2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17742 بازدید | 261 پست

باید قوی باشی میدونم خیلی سخته اگر میتونی از یه مشاور کمک بگیر تمرکز کن روی خودت و حال خودت روحی کارایی کن باعث شه حالت بهتر بشه برای خودت هدف تعیین کن که بهش برسی از الان به آینده فکر نکن و سریع همه چیز تموم شده ندون درباره ازدواج و این مسائل ،احتیاجی هم نیست به کسی بگی 

آخی عزیزم انشاالله فراموش کنی خدا ازش نگذره کثافتع

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما هنوز هایمن دارید؟

یا اون شخص کامل ارتباط برقرار کرده؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید

اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه

این ادم حق زندگی نداره 

آبروشو ببر وگرنه تا اخر عمر هم مدیون خودتی هم زنش

همسر ایندش حق داره بدونه با کی قراره بره زیر یه سقف

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

(:نمیدونم ولی کدوم پسریه ک بیاد با کسی ک باکره نی ازدواج کنه  🤦🏽‍♀️

الان مشکلی نیست جراحی میکنن نگرانی نداره عزیزم اگه خواستی من کمکت میکنم اگه هزینه اش باشه 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
الان مشکلی نیست جراحی میکنن نگرانی نداره عزیزم اگه خواستی من کمکت میکنم اگه هزینه اش باشه 

نه نیاز مالی هم ندارم نمیخامم ی پسرو گول بزن عذاب وجدان 🤦🏽‍♀️

شما باید اول به پدر مادرتون بگید و جلوی ازدواج اون اقارو بگیرید اجازه ندید یکی دیگه رو هم بدبخت کنه ...

🤦🏽‍♀️از ابرو ریزی میترسم  میترسم خانواده بی ابرو بشن.