2777
2789

پسرم ده سالشه کلا از اول هم هم قد بچه های دوسال کوچکتر بود.چند دوره بردم بهترین دکتر غدد تبریز.فقط زینک ابنا و یه سری چیزای دادت که اثر نداشت.موندم به خدا

مامان من برای منو خواهرم استفاده میکرد سانیستول

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

من دخترم قدش خوب بود ولی دوست دارم قد بلند بشه تو اینده بردم پیش دکتر بهش شربت ال ارنتین....قرص فولیک اسید و ویتامین دی و قرص فولیک اشسد داد الان این هفته ی ماهه بردمش بهم گفت هر هفته رشد قدش رو زوی دیوار بکشم ماشالا هر هفته رشدش صعودی به بالا بود خودمم متعجب شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر داشته دوست عزیز؟

بله عزیزم خیلی 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
قرص فولیک اسید و ویتامین د۳ با شربت آب ارنتین؟ شربت برا چیه دوست عزیز؟

همش برای رشد عر روز میخوزه فقط ویتامین دی هفته ای ی بار و قرص ال ارژنین ی رپز در میون اون یکی هارو هر روز گفته بده

از دوسالگی تحت نظر دکتره.همه چیز مصرف کرده هیچ تاثیری نداشته.یعنی رشد میکنه ولی به هم سناش نمیرسه.ماخام تا دیر نشده یه فکر اساسی بکنم.فعلا دارم در مورد آمپول سوماتروپین تحقیق میکنم ببینم چی میشه

همش برای رشد عر روز میخوزه فقط ویتامین دی هفته ای ی بار و قرص ال ارژنین ی رپز در میون اون یکی هارو ه ...

خیلی هم خوب،پس فولیک اسید هرروز میخوره، منم هفته ای دو سه تا میدم بخوره هرروز بهش قرص نمیدم،عزیزم  منظورت از ویتامین  دی،همون ویتامین د۳،پنجاه هزار واحد یا هزار واحد هست؟ 

خیلی هم خوب،پس فولیک اسید هرروز میخوره، منم هفته ای دو سه تا میدم بخوره هرروز بهش قرص نمیدم،عزیزم &n ...

بله دی تیری ن پنجاه هزار ماهی ی دونس مال دخترم اگه اشتباه نکنم ۵ هزار هس که هر هفته ی دونه ...فولیک اسید مناسب کودکه؟؟دکتر دخترم فولیک اسید با اون شربت رو گفته هر روز بخوره و ی روز در میون کپسول ال ارژنین میخوره تقریبا هر هفته قد گرفتم خطا به سمت بالا رفتع 🙏🤲🥰🙏🙏🙏