2777
2789

دوستان شما که تجربه درمان دارید تستی هست که بشه از لحاظ ژنتیک تخمک رو بررسی کرد ؟؟؟ آخه من یه بار آی وی اف کردم به روش میکرو وقبلش هم سه بار آی یو آی کرده بودم با وجود فولیکولهای عالی جواب نگرفتم آی وی اف هم با وجود اینکه 13 تا تخمک ازم گرفتن هیچکدوم تقسیم سلولی نداشت و تو مرحله ی پانکچر موندم میخوام مجدد برم تو سیکل آی وی اف میخوام درست و حسابی بررسی کنم بعد برم تو سیکل 

اگه ب تهران دسترسی داری فقققط دکتر اقصی یا صدر همیییین

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه آزمایش dfi همسرم مشکل داشته باشه با وجود اینکه آزمایش معمولیش کاملا سالم هست ؟؟؟؟آخه همسرم خیل ...

تست اسپرم همسرت فقط تو مراکز درمان ناباروری باید انجام بشه ن هرجا

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
با یه دکتر زنان راجب همینایی که گفتی دقیق مشورت کن

والا باورت میشه اینقدر دکترهای زنان رفتم حتی پیشنهاد dfi ندادن اکثرشون احمقن و هیچی حالیشون نیست ولی با دکتر زنان خود بیمارستان قراره مشورت کنم که تو کلینیک نازایی که تحت درمانمم هست

والا باورت میشه اینقدر دکترهای زنان رفتم حتی پیشنهاد dfi ندادن اکثرشون احمقن و هیچی حالیشون نیست ولی ...

اره واقعا باور میکنم اصلا درد ادمو متوجه نمیشن اصلا وقت نمیزارن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
تست اسپرم همسرت فقط تو مراکز درمان ناباروری باید انجام بشه ن هرجا

عزیزم پرونده امو دوباره به جریان انداختم ولی اون سال که نشد گفتن چند بار بیا انجام بده تا بشه با توجه به هزینه های بالای آی وی اف میخوام اول مشکلم پیدا بشه بعد شروع کنم چون هی هزینه کنم انجام بدم صدمه به خودمم.میزنم 

والا باورت میشه اینقدر دکترهای زنان رفتم حتی پیشنهاد dfi ندادن اکثرشون احمقن و هیچی حالیشون نیست ولی ...

کلا دکتر اقصی عالیه زنانه مرده ولی معاینت نمیکنه برو پیشش حتما جواب میگیری

این dfi هم اصلا خودم اسمش هم نشنیده بودم یکی از دوستان تو همین نی نی سایت بهم گفت الهی خیر ببینه حتی اگه مشکلی هم نباشه آدم از انجام دادنش پشیمون نمیشه خیالش راحت میشه میره فاکتورهای دیگه رو بررسی میکنه ولی خوب دکترهای زنان نسبت به فهمیدن مشکل بیمارشون مقاومت خاصی دارن نمیدونم چراااااااا این برام جای سؤال داره !!!دوستم سالهای سال رویان رفت مشکلش حل نشد خدا رو صد هزار مرتبه شکر بعد 17 سال با دکتر انصاری به نتیجه رسید اون فهمید و تست dfi واسه شوهرش نوشت یه مدت دارو داد خدا رو شکر نتیجه گرفت

[QUOTE=199109307]کلا دکتر اقصی عالیه زنانه مرده ولی معاینت نمیکنه برو پیشش حتما جواب میگیری[/QUOTEببین من اسمش رو شنیدم از دوستم میدونم دکتر خوبیه ولی من از یه دکتر مرد ضربه خوردم بعدشم اینقدر این دکتر اون دکتر رفتم دیگه شوهرم نمیپذیره برم جای دیگه میگه هر بررسی هست همونجا تو کلینیک نازایی انجام.بده دیگه از این شاخه به اون شاخه نکن.حتی من پیش دکتر انصاری که دوستم پیشش جواب گرفته میخواستم یه سر برم قبول نکرد .میدونم شما خیر من رو میخوایید و ازتون ممنونم.شما خودتون پیش ایشون جواب گرفتید ؟؟؟ 

[QUOTE=199109307]کلا دکتر اقصی عالیه زنانه مرده ولی معاینت نمیکنه برو پیشش حتما جواب میگیری[/QUOTEبب ...

عین منی خواهش میکنم پیمامم رو ب همسرت نشون بده بعد از ۴ سال انتظار و ی عالمه عمل و هزینه با وجود شوهر کارمند دیگه ب آخر خط رسیده بودیم ب همسرم دکتر اقصی رو گفتم گفت درمان بی دلیل ما هیچ وقت بچه دار نمی شیم ازش خواستم ک این دیگه آخرین دکتری باشه ک می ریم و ب این شرط ک اگه پیش اقصی نتیجه نگرفتیم دیگه هیچ درمانی نمی کنیم قبول کرد ک بیاد دوستم بعد از ۷ سقط پیش اقصی با ی قرص باردار شده بود و من ب همسرم گفتم گفت برای ما محاله .پیش اقصی سونو ۳ بعدی شدم و گفت ی پلیپ دارم ک تا اون روز کسی نفهمیده بود حتی تو عکس رنگی گفت بیا بیمارستان دی در بیارم عمل تو بیمارستان دیگه با دکتر دیگه ۷۰۰ تومن بود با اقصی تو بیمارستان دی ۴ میلیون ب همسرم گفتم گرونه بیا بریم جای دیگه ،دکتر دیگه ای رفتیم تا سونو کنه و پلیپم رو در بیاره گفت خانوم من اصلا پلیپ نمی بینم شما باید لاپاراسکپی  بشی شوهرم گفت لازم نکرده ما قرارمون بود فقط اقصی پس بیا پول بیشتر بدیم ولی بریم پیش همون اقصی ک اگه نشد دیگه دنبال بچه نباشیم خلاصه ۴ تومن دادیم بیمارستان دی و عمل کردم پیش اقصی فیلم عمل رو بهم داد هیسترسکپی کرد پلیپ داشتم دو ماه بعد دخترم رو طبیعی حامله شدم پیشش با دارو باور کن دکترا می گفتن من رو حتی ای وی رفتم نمیکنن چون برای تخمدانم خطر ترکیده گی داشت من طبیعی باردار شدم برو اقصی و ب همسرت بگو ک آخرین دکتر ای هست ک میرم ولش نکن اقصی رو عااالیه،هرجا گفت همونجا آزمایش بده و اگه لازم بود عمل کن اصلا پولکی نیست بهش اعتماد کن.من دبیر ریاضی بودم ب راحتی ب هرکسی اعتماد نمیکنم ولی بهت میگم ب اقصی اعتماد کن

[QUOTE=199109307]کلا دکتر اقصی عالیه زنانه مرده ولی معاینت نمیکنه برو پیشش حتما جواب میگیری[/QUOTEبب ...

تو عمرم تو سایت واسه هیشکی اینقدر تایپ نکرده بودما😂

عزیزم پرونده امو دوباره به جریان انداختم ولی اون سال که نشد گفتن چند بار بیا انجام بده تا بشه با توج ...

ابوسست یا کیوتن خوردی قیبل تخمکشس

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم