2777
2789

شبتون بخیر عزیزان ما هم مبتلا شدیم و خیلی سخته . میشه بگید چه سوپایی درست نیکردید و چبا بهترتون میکرد و طرز پخت سوپاتون و داروهای عطاری و داروهای مسکن چیا اثر بهتری نیزاشت؟ مفنامیک اسبد هم میخوردید اثرش خوب بود؟ ببخشید اگا انلاین نبودم و نتونستم جواب بدم . شما جواب بدید لطفا . ممنون‌

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خود درمانی نکن.

این دلتا خیلی بد چیزیه..من این هفته توی اکثر تاپیکا گفتم

ما خانوادگی گرفتیم تازه از روز اول دارو طبق نظر پزشک و‌سروم شروع کردیم اما روز پنجم من ریه ام ۷۰ درصد درگی شد و سه نفر بستری شدیم/ چهار نفرمون توی خونه هروز سروم و اکسیژن میگزفتن..

من مرگ رو به چشم خودم دیدم.تازه من خوب بودم زیاد بد نبودم یهو دیدم اکسیژنم روی ۸۷ هست  و هی گیج میزنم.رفتم سی تی دادم دیدم اینهمه درگیرم.

💕

عزیزم خود درمانی نکن. این دلتا خیلی بد چیزیه..من این هفته توی اکثر تاپیکا گفتم ما خانوادگی گرفتیم ...

منم چشمام داغه بدنم درد میکنه دستم ب بدنم بخوره درد میگیره . سردرد ضعیفی دارم .سر گیجه هم کمی دارم . البته روز اولمه . فقط نگران بچهامم .

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

دکتر میرهادی و دکتر شادی خودشون رو کشتند اینقدر گفتند خوددرمانی و عطاری و طب سنتی و اسلامی نکنید ، تورو خدا یکم بیشتر مطالعه کنید . به حرف در و همسایه گوش نکنید ، نوبت واکسنتونم شد بزنید 😔⚘