2777
2789

https://www.instagram.com/tv/CRUF8Wvl1kt/?utm_source=ig_web_copy_link

اینو ببینید😑خدایی خیلی اولش از صدف خوشم میومد ولی خیلی دروغ میگه از چشم داره میوفته😟چند نفر و چقد حسرت زندگیش میخوریم؟

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

لینک ابی نشده خودت بگوجریان چیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐یارو داره ترکیه حال میکنه شما هنوز گیره دروغین.اره دروغه اون تندیسم کاردستیه با مقوا بوده.ول کنید بابا چی به شما میرسه.همین‌که از اموزششاش استفاده کنید کافیه

خودتونو درگیر حواشی نکنین  حالا واقعی بوده یا دروغ بوده  یا جایزه برده یا نبرده  چه تاثیری روی زندگیتون داره؟؟؟

بابا از پیجش استفاده کنین   چه کار به بقیه چیزا دارین؟؟زندگیتون بهش وابسته نیست ک گول بخورین یا ن

انقد دیگه سطحی هس افکارتون ک هرچی میبینین حسرت میخورین...

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

جشنواره کن رو میگی😅 اون تندیس رو انگار به همه ی شرکت کننده ها دادن و شرکت کننده ها خودشون پول دادن و ثبت نام کردن 😅

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
😐یارو داره ترکیه حال میکنه شما هنوز گیره دروغین.اره دروغه اون تندیسم کاردستیه با مقوا بوده.ول کنید ...

پس خبر نداری عزیزم، برو تو یوتیوب یا گوگل سرچ کن ببین چرا دروغه 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
پس خبر نداری عزیزم، برو تو یوتیوب یا گوگل سرچ کن ببین چرا دروغه 

اتفاقا همه رو پیگیری کردم.فقط این‌که دروغه یا نیس فرقی ن به حال من میکنه نه به حال اون.این که ثابت کنم دروغه یا نیست هم باز تغییری ایجاد نمیکنه مدالم گردنم نمیندازن.الکی خودمو در گیر چیزای بی اهمیت نمیکنم