2777
2789

شرکت کنندگان گروه آزمایش انسانی به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ گروه نخست از همان ابتدا با هدف تحصیل در دانشگاه فرهنگیان وارد رشته انسانی شده‌اند و دسته دوم متقاضیانی هستند که با هدف حضور در رشته‌هایی مثل روانشناسی، حقوق و مشاوره وارد این رشته شده‌اند.

وی در رابطه با علاقه شرکت کنندگان گروه آزمایشی علوم انسانی، گفت: عمده شرکت کنندگان گروه آزمایشی انسانی به پذیرفته شدن دانشگاه فرهنگیان فکر می‌کنند. رشته‌های انسانی مانند حقوق و روانشناسی رشته شناور است که پذیرش در این رشته‌ها سخت است.

این مشاور تحصیلی، ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان به دلیل داشتن استخدام تضمینی و پرداخت حقوق به پذیرفته شدگان از همان بدو ورود یکی از گزینه‌های پرطرفدار است. افراد با تراز رتبه شش هزار و ۵۰۰ به بالا می‌توانند این دانشگاه را انتخاب کنند. پذیرش در دانشگاه فرهنگیان باعث می‌شود تا متقاضی به کسب درآمد نزدیک‌تر شود، اما سطح درآمد افزایش زیادی ندارد.

وی افزود: افرادی که ادامه تحصیل در رشته‌هایی مثل روانشناسی و حقوق را انتخاب می‌کنند در صورتی که سطح علمی بالایی داشته باشند به کسب درآمد خوبی در آینده خواهند رسید، اما رسیدن به این درآمد بالا زمان‌بر خواهد بود. در صورتی که متقاضی این گروه آزمایشی هدفی بلند مدت را در سر می‌پروراند باید خود را برای ورود به رشته‌هایی مثل اقتصاد، حقوق بین‌الملل و جامعه‌شناسی آماده کند. این رشته‌ها زمینه مهاجرت خوبی دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بین حقوق و روانشناسی موندم بنظرتون کدوم بهتره؟!؛

عزیزم 

براتون مهمه که خیلی زود به کار برسید یا نه 

روان شناسی عملا با لیسانسش کار گیرتون نمیاد 

از اون طرف حقوقم ازمون وکالت و اینا داره 

عزیزم من درآمد برام مهمه و بازار کار و زودتر به موفقیت رسیدن 

اگه اینطوریه دبیری خیالت راحت تره 

اما دبیری کارمند میشی و خیلی حقوقت زیاد نیست و زیاد نمیشه 

ولی حقوق وروان شناسی هم میتونی ازمون بدی استخدام هم میتونی ازاد کار بگیری و خانوم خودت باشی