2777
2789
من برای ازدواجم میخوام  توروخدا اگه میتونید برام بگیرید

دوسال دیگه ازدواج میکنی انشالا

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی مامان میشم لطفا توروخدا

هشت وعده دیگه اگه خدا بخواد

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤
فال گرفتین ؟ برامنم میگیرین؟

راجب؟؟

در چه مورد میخوای

تو رو خدا برام بگیر..میخوام جدا بشم..شوهرم گفته امشب جهیزیتو پس میفرستم ...بابام خیلی عصبیه...جی میشه؟

البته ههمون موافق جدایی هستیم نمیدونم بابام چرا اینطوریه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
تو رو خدا برام بگیر..میخوام جدا بشم..شوهرم گفته امشب جهیزیتو پس میفرستم ...بابام خیلی عصبیه...جی میش ...

اسباب میفرسته اما جدا نمیشین احتمالا

راجب همه چی تو امسال و چند ماه اینده

مگه من پیشگوام؟؟؟. من از نت حساب کردم براتون

اسباب میفرسته اما جدا نمیشین احتمالا

والا خودم دلم میخواد جدا بشم...اگه اسبابو بفرسته که دیگه عمرا برگردم بهش...خیانت و اعتیاد و اینا داره..

بابام اروم میشه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
والا خودم دلم میخواد جدا بشم...اگه اسبابو بفرسته که دیگه عمرا برگردم بهش...خیانت و اعتیاد و اینا دار ...

فردا حالش خوب میشه انشالا براش سوره قدر نذر کن . اگه میتونی دعانادعلی هم بخون