2777
2789
عنوان

بیاین یه دقیقه

50 بازدید | 3 پست

با شوهرم سر یه مسئله بحثمون شد خیلی عادی بود بحثمون از بعد از ظهر هم در موردش حرف زده بودیم ولی بی نتیجه کلا ، بعد دوباره شوهرم پای تی وی بود دوباره در موردش حرف زدم صدام رف بالا گف داد نزن صدات میره خونه همسایه بعد رفت تو اتاق منم دنبالش رفتم اونم داد زد منم داد زدم یهو زد تو گوشم 

بعد بهش گفتم به چه حقی این کار کردی کثافت گفتم گه خوردی که دستت بخواد رو من بلند شه بعد هی گف نزدم تو گوشت اونجوری دستم گذاشتم دیگه جیغ نزنی منم گفتم به قبر هفت جدت شاشیدی که بخواد دست رو‌من بلند کنی اونم عصبی شد کلی داد بیداد کرد گفتم فک کردی من بی کس کارم که دست رو من بلند کنی ؟ گف دست بلند نکردم ، به نظرتون زنگ بزنم الان به خانوادم بگم یا نه الانم دوباره اومد گف من نزدم تو‌گوشت ولی بازو اگه از این حرکت ناراحت شدی ببخشید ولی ازت ناراحتم که هرچی از دهنت درومد گفتی 

اگه بگم به خانوادم میدونم که داداش بزرگم سریع میاد 

ولی به نظرتون حرف شوهرم قبول کنم که میگه من نزدم و اومد معذرت خواهی کرد 

به نظرتون اگه بگم به داداشم و اونم بیاد این بیشتر پررو میشه و روش باز میشه ؟

بگذرید ، مردها تو این دوره و زمونه خیلی درگیری فکری دارن ، ما خانمها باید حواسمون بیشتر باشه ، اما همسرتون هم نباید این کار و انجام میداد ، هیچ جای تأیید نداره ، اما کشش ندید لطفا،بدیاشونو به خوبیهاشون ببخشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.