2777
2789
عنوان

دعا

160 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها خیلی دوس دارم شوهرم برگرده یا همین الان زنگ بزنه میشه برام دعا کنید بخدا باهم خوب بودیم دخالت های خانواده و فامیل نزاشت زندگی کنیم دلم براش تنگ شده اونو نمیدونم تنگه یا نه. همسایمون زنگ زده بود میگف چن بار میاد ب خونه سر میزنه و میره تو نیمکت پارک میشینه ب پنجره زل میزنه... تو تاپیک قبلیا گفتم براتون. بچه ها انگار اختیار نداشت بین آب و آتیش گیر کرده مطمئنم ک دوسم داره خانواده و فامیلا یادش میدن 

Khoda khodsh mibine

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان اذان میگه به حق همین ساعت زودتربریدخونتون براتون۱۰۰تاذکریاحسین میفرستم

دستتت درد نکنه توام ایشالا ب مهردلت برسی. حاجت روا شی💜

Khoda khodsh mibine
دستتت درد نکنه توام ایشالا ب مهردلت برسی. حاجت روا شی💜

ممنون گلم ذکروفرستادم ولی خاهرانه میگم اگه شوهرت ارزش اینوداره که پیام بدی وازی جاشروع کنید خودت پیش قدم شواگه ظرفیتشوداره بی جنبه نیست 

ممنون گلم ذکروفرستادم ولی خاهرانه میگم اگه شوهرت ارزش اینوداره که پیام بدی وازی جاشروع کنید خودت پیش ...

آخه آبجی همیشه من نازشو میکشیدم تو تاپیک ها نوشتم سر چیه عموهاش و خانوادش نمیزارن منم پیام بدم بی فایده س. اونا میگفتن دختری ک پلیس بیاره ب درد ما نمیخوره.. من فقط میخام یه معجزه بشه شوهرم خودش بیاد سمتم ب حرف اونا گوش نده. دستت درد نکنه عشقم فرستادی برام

Khoda khodsh mibine
آخه آبجی همیشه من نازشو میکشیدم تو تاپیک ها نوشتم سر چیه عموهاش و خانوادش نمیزارن منم پیام بدم بی فا ...

خوب خودت توجریانی بهترمیدونی گلم انشالله میاداونم اشتباه میکنه عموو...زندگی ادم نیستن که

به نظرت زشته اگه بهش پیام بدی؟ 

ببین عزیزم ان شاالله به حق امام رضا برمیگرده 

ولی خودتم برای هر نشدی اماده کن ک اذیت نشی

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
به نظرت زشته اگه بهش پیام بدی؟  ببین عزیزم ان شاالله به حق امام رضا برمیگرده  ولی خودتم ...

قربونت برم آره ندم بهتره خیلی تو رابطمون ناز کشیدم ولی اون نه. فداتشم آره دیگه هرچی خدا بخواد ولی میخام برگرده بگه هیچ کسو نمیخام جز خودت

Khoda khodsh mibine
قربونت برم آره ندم بهتره خیلی تو رابطمون ناز کشیدم ولی اون نه. فداتشم آره دیگه هرچی خدا بخواد ولی می ...

فداات گلم ایشاالله که میاد.

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد