2777
2789
عنوان

جواب دادن

93 بازدید | 18 پست

سلام دوستان تاحالا شده موقع جواب دادن به کسی هول بشید؟نه واسه دعوا کردن ها کلا صحبت های معمولی ....من وقتی با یکی بخوام حرف بزنم حالا چه به صورت چت چه رودررو خیلی هول میشم اصلا مغزم داغ میکنه نمیفهمم چی میگم فقط میخوام یه جوابی بدم حتی چت های دوستامو از بس هول میکنم و تند تند میخونم که بعضیاشو تا نصفه میخونم و جواب میدم و بعضیاروهم میخونم و جواب میدم ولی بعدا که اروم شدم و دوباره میخونمشون تازه متوجه میشم منظورم طرف مقابلم یه چیز دیگه بوده و من کاملا بی ربط جواب دادم میشه بگید چیکار کنم که این عادت از سرم بره بیرون و باارامش جواب بدم ممنون

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
نه

ممنون از جواب کاملت 😐

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه بدون اونا برتر از تو نیستن که هول می کنی. با آرامش بخون جواب بده. 

حدس می‌زنم اعتماد به نفست کم باشه؟ 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

آروم باشید قبلا از زدن هر حرفی قبلش حتما فکر کنید متن چت رو حداقل دوبار بخونید بعد جواب بدین

توی صحبت کردن های عامیانه هم ریتم حرف زدنتون رو پایین بیارین نیاز نیز سرعتی و تند حرف زد، تمرین کنید شمرده شمرده صحبت کنید در این بین فرصت دارید به کلمات بعدی فکر کنید

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اول اینکه بدون اونا برتر از تو نیستن که هول می کنی. با آرامش بخون جواب بده.  حدس می‌زنم اعتماد ...

به شدت ...خیلی خیلی اعتماد به نفسم پایینه مشاورم دوبار تلفنی صحبت کردم و وویس هایی هم درباره اعتماد به نفس گوش دادم ولی فایده ای نداشت

متن هارو برای فهمیدنش بخون  نه صرفا برای جواب دادنش....   به خودت قول بده هرمتنی رو تا ۳با ...

فایده داره عزیزم این روش ؟؟

آروم باشید قبلا از زدن هر حرفی قبلش حتما فکر کنید متن چت رو حداقل دوبار بخونید بعد جواب بدین توی صح ...

مرسی عزیزدلم همه اینکارارومیکنم امیدوارم جواب بده 😘

ممنون از جواب کاملت 😐

مثلا اینجا دقیقا اصلا نیاز به جواب دادن شما نبود! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مرسی عزیزدلم همه اینکارارومیکنم امیدوارم جواب بده 😘

روی اعتماد بنفست اول کار کن،بعد شمرده حرف زدن بعد هرجا لازم بود حرف زدن، حتما موفق میشی👍🌹

روی اعتماد بنفست اول کار کن،بعد شمرده حرف زدن بعد هرجا لازم بود حرف زدن، حتما موفق میشی👍🌹

چشم گلم خیلی ممنون 😘فقط میشه چند تا راهکارم بی زحمت درمورد بالا بردن اعتماد به نفس بگی ؟

به شدت ...خیلی خیلی اعتماد به نفسم پایینه مشاورم دوبار تلفنی صحبت کردم و وویس هایی هم درباره اعتماد ...

راهش اینه که اعتماد به نفست ببر بالا. آدما رو بالاتر از خودت ندون همه اشتباه می کنن. مشکل دارن. سوتی میدن. اعتماد به نفس با ویس گوش دادن درست نمیشه باید خودشناسیتو ببری بالا خودتو دوس داشته باشی وقبول کنی به خودت برسی و اهمیت بدی. با آدما حرف بزنی. سخته ولی شدنیه. منم در راه افزایش اعتماد به نفسم. خدا باشماست موفق میشیم☺️

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
راهش اینه که اعتماد به نفست ببر بالا. آدما رو بالاتر از خودت ندون همه اشتباه می کنن. مشکل دارن. سوتی ...

ان شاالله 

ممنون گلم 😘

چشم گلم خیلی ممنون 😘فقط میشه چند تا راهکارم بی زحمت درمورد بالا بردن اعتماد به نفس بگی ؟

پادکست های صلح درون رو گوش بده با دقت چندباره ، بعد اجرا کردنشون رو جز برنامه ت بذار

الان آدرس دقیقش رو میفرست