2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر از اموزش ذهن خلاق میخاد. هرکسی نمیتونه. الان شرایط طوریه ما توی گل موندیم چون شرایط بازار دیگه تحلیل پذیر نیست. داریم با دزدی سیگنال دامد کسب میکنیم که هر بی سوادی هم  میتونه. تحلیل فعلا مرده

شما میدونی چقدر سرمایه میخواد اولش ؟.؟شما خودت معامله گری ؟

معامله گر نیستم سرمایه گذارم 

از ۵۰۰ هزار تومن تا ...

اول ثبت نام کنید و با عرضه اولیه ها شروع کنید هر عرضه مثلا ۱۰۰ هزار تومن  اینا میخواد بعد که یاد گرفتین شروع کنین

شما معامله گری ..یعنی ترم طرف این.کار ؟

بله. بسته به ذهنت داره. من نمیدونم چه تیپ فکری و ذهنی هستی و نظری هم ندارم.چون اموزش خالی فقط 50 درصد ماجراست. اگر ذهن رویا پردازی داری شاید خوب باشه. من میتونم کوچکترین خبرهای بی ربط به هم رو در جایی به هم متصل کنم و احتمالات اینده رو تا حد مناسبی پیش بینی کنم ولی با اینحال دو سه نفر دیگه هم پیشم دارم که هرجا ذهن من مرتکب خطا شد اونا بتونن جمعش کنن.در کل بدون اموزش اگه با سرمایه کم وارد بشی و به کسانی متصل باشی بهتره. 

معامله گر نیستم سرمایه گذارم  از ۵۰۰ هزار تومن تا ... اول ثبت نام کنید و با عرضه اولیه ها شرو ...

الان اوضاع بورس چطوره بهتر شده؟ 

الان برا ورود خوبه به نظرت؟ 

میتونی سهم خوب معرفی کنی سهمی که چند روز مثبت باشه؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
الان اوضاع بورس چطوره بهتر شده؟  الان برا ورود خوبه به نظرت؟  میتونی سهم خوب معرفی کنی س ...

موج اصلی صعود دوباره حداقل دو سه سال طول می‌کشه 

بورس همیشه بعد افزایش دلارو طلا می‌ره بالا 

اینا چند سالی ثابتند ولی در این میان شاید سهم هابی باشند که صعودی باشند 

وضعش بد نیست ولی انتظار صعود هم نداشته باشید 

موج اصلی صعود دوباره حداقل دو سه سال طول می‌کشه  بورس همیشه بعد افزایش دلارو طلا می‌ره بالا&nb ...

یه مقدار کم پول نقد دارم تو بانک هر روز بی ارزشتر میشه میترسم طلا بخرم قیمتش بازم پایین‌تر بیاد 

به بورس هم نمیشه اعتماد کرد. به خرید ملک و ماشین هم نمیرسه.😒

یه مقدار کم پول نقد دارم تو بانک هر روز بی ارزشتر میشه میترسم طلا بخرم قیمتش بازم پایین‌تر بیاد  ...

طلا از گرمی ۱۶۰۰ تا ۱ اومده پایین یعنی ۶۰درصد افت قیمت 

نقطه بدی قرار نداره ، ولی بازم میگم اگه امروز میخواید بخرید و فردا میدونید که احتیاج پیدا میکنید همون پول نقد تو بانک بهتره ولی اگه واسه بلند مدت مثلا پنج سال به بالا میخواید یک سوم طلا یک سوم بورس یک سوم ارز دیجیتال بخرید 

طلا از گرمی ۱۶۰۰ تا ۱ اومده پایین یعنی ۶۰درصد افت قیمت  نقطه بدی قرار نداره ، ولی بازم میگم اگ ...

تا یک سال به پولم نیازی ندارم تو یه سال طلا فک نکنم به درد بخوره😐